Türbanlı yırtık çoraplı sahibe kadının videosu sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada paylaşılan iğrenç videolara bir yenisi daha eklendi. Türbanlı yırtık çoraplı sahibe kadının videosu, sosyal medyayı viral oldu.

featured

Sahibe videolarının olduğu bir internet sitesinin reklamı olduğu anlaşılan olay, tepki çekti. Türbanlı yırtık çoraplı sahibe kadının YouTube’da yayınlanan videosu için, ‘’Libido bitiren video’’ yorumları yapıldı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

İşte türbanlı yırtık çoraplı sahibe kadının videosuna gelen yorumlar:

şimdi bu çorapları giydi diye seksi mi oldu? resmen kalkan aleti indirir bu, psikoloji bozar. ucuz malın alıcısı çok olurmuş, yapacak bir şey yok.

izleyerek cinsel hayatınızı bi süreliğine sonlandırabileceğiniz videodur.

ulan olm siz nasıl yerlere girip çıkıyosunuz böyle nerden buluyosunuz bu tip kanalları, videoları. videonun içeriğine mi yanayım, kanala mı, bu video ve kanalları keşfedenlere mi bilemedim. tanım: libido öldüren kadındır.

birileri tahrik olduktan sonra eleştirecek bir durum yok. tercih meselesi. yerli mili sahibeler femdom adı altında bulaşık yıkatıp, cam pencere sildirip ev temizletiyorlar. gerçek femdom bu değil!

çok iyi bir youtube kanalı sahibe videoları. izlerken beyninizin eridiğini hissedip dünyevi kederlerden kurtuluyorsunuz. çünkü düşünebilme yetinizi yok ediyorlar.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir