Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran’dan tartışma yaratan sözler: ‘Bu yarışmada kimse bakire ölmez’

Survivor yarışmasıyla hafızalara kazınan Turbo Turabi lakabıyla ünlenen Turabi Çamkıran, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tartışma yarattı.

featured

TV8’de yayınlanan Survivor yarışmasında iki kez şampiyon olarak adını duyuran Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor.

Turbo Turabi lakabıyla bilinen Turabi Çamkıran, The Challenge hastag’iyle paylaşım yaparak “Burada kimse bakire ölmez, hayat herkesi s…r” notunu düştü.

The Challenge yarışmasında şampiyon olan Turabi’nin paylaşımına destek verenler kadar eleştirenler de oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları “Nerede o eski Turabi” şeklinde yorumlar yaptı.

ELEŞTİRİLERE YANITI SERT OLMUŞTU

Geçtiğimiz aylarda havuz başında kadınlarla fotoğrafını paylaşan Turabi, konuyla ilgili kendisine yöneltilen eleştirilere “Başkalarının namusuna dil uzatanlar, genelde en namussuzları çıkıyor. O da ayrı bir konu. Hadi hadi tamam sizden başka namuslusu yok bu dünya da. İnandım. Hepiniz o kadar masum, hepiniz o kadar iyisiniz ki sanarsın cehennemde bir tek ben yanacağım” sözleriyle yanıt vermişti.

Survivor Nagihan Karadere’nin mayolu pozuna Turabi Çamkıran kayıtsız kalamadı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir