Kibirli doktor Tuğsan Egemen Bilgin’den vatandaşa aşağılık sözler: ‘Bizler sizin gibi cahil ve vandal halka fazlayız'

Her fırsatta halkı aşağılamaya kalkan Prof. Dr. Tuğsan Egemen Bilgin, Twitter’dan yaptığı paylaşımı ile vatandaşa aşağılık sözler sarf etti. Kanaması olan hamile bir kadını kurtardığını söyleyen kibirli doktor bu kez, "Bizler sizin gibi cahil ve vandal halka fazlayız" dedi.

featured

Türk Tabipleri Birliği, Konya’da Doktor Ekrem Karakaya’nın silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmesini protesto için toplandı. Bu sebepten asli görevi olan tedaviyi terk ederek özel statü talebinde bulunan birçok doktor, binlerce hastayı mağdur etti.

Hastanelere kilit vurduran TTB’ye birçok doktor da destek verdi. Bu doktorlardan biri de Prof. Dr. Tuğsan Egemen Bilgin.

Kendileri gibi düşünmeyenleri tehdit eden, vatandaşı hor gören, muayene ettiği hastalara tepeden bakan hekimlerin kibir yüklü tavrı, narsistik kişilik bozukluğu bulunan ruh hastalarına taş çıkartır nitelikte. “Küçük dağları ben yarattım” edasıyla yaptığı bir paylaşımda halka hakaret eden Bilgin’in aşağılamaları bitmek bilmiyor.

Doktor Bilgin paylaşımında, “Az önce bir hayat kurtardık. 30/15 mmHg tansiyon ile dogumhaneden gelen kanamalı gebeyi kurtardık. Cerrahi ve anesteziden ogrenci ve personeller dahil aynı anda 25 kişi 2 saat uğraştı. Bizler sizin gibi cahil ve vandal halka fazlayız” dedi.

Daha önce de halkı azarlayan ve hakaret eden Bilgin şunları söylemişti:

“Sağlık sisteminin işleyişinde; biz hekimler 1 (bir)’iz. Geri kalan herkes sağımızdaki 0 (sıfır). Kaldır 1’i, alayı çöp. İş eğer o noktaya gelirse sağlık sistemini kilitleriz, zorla mı hasta baktıracaklar? Gücümüzü küçümsemeyin, sakin kalın.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir