Tuğçe Türkoğlu kendisinden 30 yaş büyük Bayram Er’e kaçıp hamile kaldı! Yasak aşk TikTok’ta ortaya çıktı…

featured

Sosyal medyadan tanıştığı Bayram Er’le birlikte kaçan Tuğçe Türkoğlu Esra Erol’da canlı yayınına bağlandı.

atv’de yayınlanan programda çocuklarının geçici velayetinin anne Tuğçe Türkoğlu’nda olduğunu ifade eden Vedat Türkoğlu, eşinden bir an önce boşanmak istediğini söyledi. Vedat Türkoğlu, eşinin kendisinden 30 yaş büyük olan Bayram Er ile birlikte olduğunu dile getirdi.

“SENELERCE ŞİDDET GÖRDÜM”

Esra Erol canlı yayınına bağlanarak Bayram Er’le ilişkisi olduğunu doğrulayan Tuğçe Türkoğlu, kocasının hayatını mahvettiğini iddia etti.

İki çocuk annesi Türkoğlu, TikTok üzerinden birlikte görüntülerini paylaştığı Bayram Er’le mutlu olduğunu belirtirken “Daha önce hayallerimden vazgeçtim. Artık vazgeçmeyeceğim. Senelerce şiddet gördüm” sözlerini kullandı.

Kocasının ekranda oynadığını öne süren genç kadın, “Ben onun için zamanında anneme babama karşı geldim” dedi.

Çocuklarının geçici velayetinin kendisinde olduğunu söyleyen anne Türkoğlu, çocuklarını anneannesine bırakarak evden ayrıldığını kabul etti.

HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLADI

Bayram Er’le olan ilişkisinden üç haftalık hamile olduğunu açıklayan Tuğçe Türkoğlu, Er ile dini nikahlı bir birliktelik içinde olduklarını söyledi.

Eşiyle aralarında 2 Eylül’de başlayan bir boşanma davaları olduğunu hatırlatan Vedat Türkoğlu, çocuklarını istediğini vurguladı.

Tuğçe Türkoğlu’yla barışma niyeti olmadığını söyleyen iki çocuk babası, “Ben çocuklarımı alıp boşanmak istiyorum. Bu Tuğçe’nin ilk evden kaçışı değil. 6 – 7 kez evden kaçtı. Beni boşa, çocukları bırak. Sonra kendin ne yaparsan yap” diye konuştu.

Türkoğlu çiftinin boşanmak istemesi durumunda ellerinden gelen yardımı yapacaklarını dile getiren Esra Erol, evlilik birliği içinde farklı bir kişiden çocuk sahibi olmanın tehlikelerine değindi.

NE OLMUŞTU?

Esra Erol, Vedat Türkoğlu’nun, programımıza İzmir’den geldiğini ve eşi Tuğçe Türkoğlu tarafından terk edildiğini söyledi. Vedat Bey ağlayarak 2 çocuğu olduğunu, eşinin 24 Ağustos’ta annesinin evine gittiğini ve oradan kaçtığını dile getirdi.

Eşinin ailesinin aradığını ve seninle özel bir şey konuşmam gerekiyor dediğini anlatan Vedat Bey, kayınbabasının “Tuğçe gitti” dediğini, kayınvalidesinin de “Çocuklara sen bakar mısın” dediğini, bunun üzerine çocuklarını aldığını dile getirdi.

Vedat Bey, bu görüntüleri eşi kaçtıktan sonra gördüğünü, zaten 2 ay önce eşinin telefonunda mesajlaşmaları gördüğünü söyledi.

Esra Erol, Tuğçe Hanım’ın bulunduğunu açıkladı. Tuğçe Hanım, Vedat Bey ile konuşmak istemediğini zira eşinin kendi hayatını mahvettiğini, 18 yaşında eşine kaçarak gittiğini dile getirdi.

Tuğçe Hanım, hayattan beklentinin bir an önce eşinden boşanmak olduğunu, çocuklarının da eşine verilmesini istemediğini, çocuklar eğer eşine verilirse çocukların can güvenliğinin olmayacağını söyledi.

Vedat Bey, kayınvalidesinin arayarak gel bu çocukları al ya da yurda vereceğim dediğini, çocukları yanına aldığını dile getirince Tuğçe Hanım, kayınbabasının dört evlilik yaptığını, iyi bir aile olmadıklarını iddia etti.

Vedat Bey, kayınvalidesinin arayarak gel bu çocukları al ya da yurda vereceğim dediğini, çocukları yanına aldığını dile getirince Tuğçe Hanım, kayınbabasının dört evlilik yaptığını, iyi bir aile olmadıklarını iddia etti.

Tuğçe Hanım, eşinin az önce anlattığı “Eşim çocuğa vurunca annemle kavga etti” olayı için açıklama yaparak çocuğunun eline hafifçe vurduğunu, ispat istediğini zira çocuklarını dönmediğini savundu.

Sosyal medyayı aktif kullandığından söz eden Tuğçe Hanım, eşi görsün de kendisini bir an önce boşasın diye paylaştığını öne sürdü.

Tuğçe Hanım televizyona çıkmayacağını ama eğer boşanacaksa arkada durabileceğini dile getirdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir