Tuğçe Kazaz’dan Kılıçdaroğlu’nun yasa teklifine tepki: Gerçek bir soruna çözüm bul!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözde 'Başörtülülere yasal güvence' getirecek düzenleme mesajına Tuğçe Kazaz'dan tepki geldi.

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam sosyal medya hesabından yayınladığı video mesajında ‘Başörtülülere güvence’ getirecek düzenleme mesajını paylaştı.

Kılıçdaroğlu videolu mesajında ‘Konuyu devlet ciddiyetiyle çözme ve siyasetçilerin iki dudağı arasından çıkarma zamanı. Evrensel hukuk ilkeleriyle uyum içinde bir kanuni çerçeve oluşturduk. Kadınlara giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Bu hakkı yasal güvenceye alacağız. Bunu bir tartışma konusu olmaktan tümüyle çıkaracağız’ ifadelerini kullandı.

TUĞÇE KAZAZ: OLMAYAN BİR SORUNLA OY DEVŞİREMEZSİN

Kılıçdaroğlu’nun videolu mesajına tepkiler ise gecikmedi. Eski manken Tuğçe Kazaz, twitter hesabından yaptığı paylaşımda ‘Başörtüsü sorunu zaten yok. Kılıçdaroğlu neyi çözecekmiş? Samimiysen 5816’nın kaldırılması için teklif ver, gerçek bir soruna çözüm bul alkışlayalım. Hatta ilan ediyorum bunu yap hem size oy vereceğim hem de seçim süresince destekleyeceğim yoksa olmayan bir sorunla oy devşiremezsin!’ değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti’nin yıllar önce çözdüğü ‘başörtüsü’ sorunuyla ilgili CHP yasa teklifi verdi!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir