Tuğba Ekinci’den Erkan Petekkaya’ya: “Lan dümbük, ilk defa ağır abi rolü aldın etkisinde mi kaldın?”

featured

Kırmızı Oda dizisinde ‘Sadi’ karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, TV8’de yayınlanan bir müzik töreninde Kerimcan Durmaz’ın ödül almasına sosyal medyadan tepki göstermiş ve şoke eden sözler söylemişti.

TV8’de yayımlanan Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi karakterini canlandıran oyuncu Erkan Petekkaya, Kerimcan Durmaz’ın ödül almasına tepki göstermiş ve Acun Ilıcalı’ya yönelik şu ifadeleri kullanmıştı:

“O uçaktaki penis sana gelsin Acun efendi”

“Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. O uçaktaki penis sana gelsin Acun efendi yuhhhhhhhh.”

Kerimcan Durmaz’ın ödül almasına tepki gösteren Erkan Petekkaya’dan Acun Ilıcalı’ya şok sözler: “O uçaktaki penis…”

Acun Ilıcalı’dan cevap

Acun Ilıcalı ise dün akşam ekranlara gelen ‘Survivor’da konseyinde Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesinin kendisine Twitter’dan tepki göstermesi üzerine, “Twitter dediğin konu iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti” diyerek, Erkan Petekkaya’ya da göndermede bulunmuştu.

Acun Ilıcalı patron olduğunu hatırlattı! “O uçaktaki penis sana gelsin” diyen Erkan Petekkaya’ya yanıt…

Tartışmaya Tuğba Ekinci de katıldı

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı’nı paylaşarak gündem olan Tuğba Ekinci ise bu konuda sessiz kalmadı. Ekinci Erkan Petekkaya’ya çok sinirlendi ve olay sözler söyledi.

Ekinci açıklamasında “Lan dümbük hayırdır sen ilk defa mı ağır abi rolü aldın, etkisinde mi kaldın? Çık rolünden sana ne lan Kerimcan’dan Acun’dan tv8’den sen önce melek gibi karına sadık ol kendi hayatına bak! Adamsan aç telefon söyle” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir