Tuğba Ekinci, yıllar önce klibinde oynattığı Birkan Sokullu hakkında konuştu: “Ona para bile vermemiştik”

featured

TRT 1 dizisi ‘Masumlar Apartmanı’nın yıldızı Birkan Sokullu, 2005 yılında çekilen ‘Kutu Kutu’ klibindeki görüntüleri ile magazin gündemine geldi. Şarkıyı seslendiren Tuğba Ekinci, o dönem henüz oyunculuk kariyerine başlamamış olan Sokullu hakkında konuştu.

Yıllar sonra yeniden gündeme gelen ve sosyal medyada hızla yayılan videoda, yatak sahnesi dikkat çekmişti.

Klibin hikayesini anlatan Tuğba Ekinci, “Birkan o zaman tanınmıyordu. Oyuncu değildi. Eski eşimin aracılığıyla klipte oynamak istediğini söyledi. Biz de oynattık” dedi.

Posta’da yer alan habere göre; ünlü şarkıcı, “Birkan’a para bile vermemiştik. Yıllar içinde çok değişti, kendini geliştirdi” dedi.

‘Masumlar Apartmanı’ dizisinde başrol oynayan Birkan Sokullu, 2003’te ‘Best Model Turkey’de üçüncü olmuş, sonrasında ‘Küçük Kadınlar’ dizisiyle oyunculuğa adım atmıştı.

SPORCU ÇİFT
Oyuncu Birkan Sokullu, sevgilisi Eda Gürkaynak’la önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Ünlü çift, “Antreman ortasındayız, çok fazla vaktimiz yok. Buradan sete gideceğiz. O yüzden antrenmanı aradan çıkarmak istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.
AŞKINI ANLATTI
Aslı Enver’den 2015’te boşanan, Berrak Tüzünataç’la üç yıl aşk yaşayan, bir diğer meslektaşı Dilan Çiçek Deniz’le olan ilişkisi ise kısa süren Sokullu, geçtiğimiz günlerde Hello dergisine özel hayatına dair açıklamalarda bulunmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir