TTB’li doktorlar insanlıktan çıktı! Prof. Dr. Tuğsan Egemen Bilgin: “Cahil ve vandal halka fazlayız”

PKK'ya yakınlığı ile bilinen Türk Tabipler Birliği'nin sağlık sistemini çökertme ve devlete karşı sivil itaatsizlik çağrıları sonrası bazı doktorlar halka hakaret etmeye başladı. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı'nda görevli Prof. Dr. Tuğsan Egemen Bilgin, vatandaşlara "Bizler sizin gibi cahil ve vandal halka fazlayız" dedi.

featured

Türkiye’de sağlık sistemini çökertmek ve böylelikle iktidar değişikliği sağlamak için terör örgütü gibi çalışan Türk Tabipler Birliği‘nin kışkırtmaları netice vermeye başlıyor. PKK’ya yakınlığı ile bilinen TTB üyesi doktorlar, grevlerle mağdur ettikleri halka hakaretler ile de yüklenmeye devam ediyor.

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nda görevli Prof. Dr. Tuğsan Egemen Bilgin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dehşete düşürdü.

Doktor Bilgin paylaşımında “Az önce bir hayat kurtardık. 30/15 mmHg tansiyon ile dogumhaneden gelen kanamalı gebeyi kurtardık. Cerrahi ve anesteziden ogrenci ve personeller dahil aynı anda 25 kişi 2 saat uğraştı. Bizler sizin gibi cahil ve vandal halka fazlayız” dedi.

DAHA ÖNCE DE HAKARET ETMİŞTİ

Daha önce de halkı azarlayan ve hakaret eden Bilgin şunları söylemişti:

“Sağlık sisteminin işleyişinde; biz hekimler 1 (bir)’iz. Geri kalan herkes sağımızdaki 0 (sıfır). Kaldır 1’i, alayı çöp. İş eğer o noktaya gelirse sağlık sistemini kilitleriz, zorla mı hasta baktıracaklar? Gücümüzü küçümsemeyin, sakin kalın.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir