Trump Twitter karşısında “R” yaptı

featured

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump attığı bazı tweetler nedeniyle sonradan pişmanlık yaşadığını açıkladı ve bu sosyal medya platformunu kullanma şeklinin biraz zaman zaman fevri olduğunu kabul ederek biraz daha temkinli hareket etmesinin kendisi için daha iyi olabileceğini kabul etti.

Euronews’ten Sertaç Aktan’ın haberine göre; Barstool Sports’un sahibi Dave Portnoy’a röportaj veren Trump’a “Paylaştığım tweetler konusunda aceleci davranmış olabileceğinizi düşünüp sonradan pişmanlık yaşıyor musunuz?” sorusu yöneltildi. Trump bu soruya “Sıklıkla” şeklinde cevap verdi ancak şunu ekledi:

“Kendi yorumlarım değil ama esas sorun beni sevenlerin tweetlerini paylaştığımda (retweet) oluyor. Başımı belaya sokan daha ziyade bunlar çünkü bazen bu tweetlerin sahiplerinin kim olduğunu iyi araştırmamış oluyorum.”

ABD Başkanı zaman zaman komplo teorisyenlerinin veya ırkçı kişilerin tweetlerini paylaşmış ve bundan ötürü ciddi eleştiriler almıştı. Trump şöyle konuştu:

“Eskiden bir mektup yazardınız ve göndermeden önce “kötü oldu” deyip çekmeceye koyardınız. Ertesi gün gelir bir daha baktığınızda ‘İyi ki göndermemişim bu haliyle’ derdiniz. Ancak Twitter’da böyle olmuyor. Ne düşünüyorsak anında ortaya koyuyoruz.”

“BİRAZ FAZLA SEVİYORUM TWİTTER’I”

Trump kötü bir tweetin hemen ardından telefonun çaldığını ve danışmanlarının kendisini aradığını söylüyor. Ancak Twitter’da geçirdiği zamandan keyif aldığını belirten Trump, “Bazen biraz fazla seviyorum bu mecrayı” dedi.

Trump’ın şu an Twitter’da 84 milyon takipçisi bulunuyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir