Trabzonspor’da şok! Abdülkadir Ömür sezonu kapattı… Tüm kulüplerden destek mesajları yağdı

featured

Süper Lig’in 20. haftasında Trabzonspor, Konyaspor’u konuk etti.

Karşılaşma 1-0’lık Trabzonspor üstünlüğüyle devam ederken Ömer Ali Şahiner’in müdahalesi sonrası yerde kalan Abdülkadir Ömür oyuna devam edemedi.

Abdülkadir Ömür sahayı sedyeyle terk ederken yerine Flavio oyuna dahil oldu.

Sağ ayak bileğinde kırık tespit edilen 21 yaşındaki genç oyuncu yaşadığı ağır sakatlığın ardından sezonu kapattı.

Trabzonspor Kulübü genç oyuncunun sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

”Kulüp doktorumuz Hakan Çelik, Abdülkadir Ömür’ün sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hakan Çelik, ‘Oyuncumız Abdülkadir Ömür’ün Konyaspor maçında aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde lateral malleolde kırık oluşmuştur. Futbolcumuzun tedavisi planlanmaktadır.’ dedi.”

DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Twitter hesabından, Abdülkadir Ömür ile Trabzonspor’da birlikte oynadığı dönemde çekilen bir fotoğrafla “Sen çok güçlüsün kardeşim. Hepimiz biliyoruz ki en güçlü şekilde döneceksin. Bekliyorum, bekliyoruz…” paylaşımında bulundu.

Beşiktaş Kulübü, sosyal medya hesabı Twitter’dan “Trabzonspor’un Konyaspor ile oynadığı Süper Lig maçında talihsiz bir şekilde sakatlanan ve ayak bileğinde kırık meydana gelen Trabzonspor Kulübü futbolcusu Abdülkadir Ömür’e ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi iletiyor; en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” paylaşımında bulundu.

Fenerbahçe Kulübünün, Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Ayak bileğinde kırık oluşan Trabzonspor Kulübü futbolcusu Abdülkadir Ömür’e ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Galatasaray Kulübün Twitter hesabından ise “Trabzonspor-İttifak Holding Konyaspor maçında üzücü bir sakatlık yaşayan Trabzonspor’un milli futbolcusu Abdülkadir Ömür’e ve bordo-mavili camiaya ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi iletiyor, Abdülkadir’in en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz.” paylaşımı yapıldı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü de “Ayak bilek kemiğinde kırık oluşan Trabzonspor Kulübü futbolcusu Abdülkadir Ömür’e ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” paylaşımında bulundu.

Fatih Karagümrük Kulübü de Abdülkadir Ömür için “geçmiş olsun” mesajı yayımladı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir