Trabzonspor’da Marek Hamsik imzayı attı!

featured

Trabzonspor, Slovak yıldız Marek Hamsik ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) geçtiğimiz günlerde bildirmişti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, yeni transferi Marek Hamsik için imza töreni düzenledi.

Trabzonlular bu isme bayılacak! Marek Hamsik Trabzonspor’da…

Düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu törende şu ifadeleri kullandı:

“Önemli bir transfer”

“Önemli bir oyuncuyu transfer etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hamsik de büyük bir aileye geldiğini söyledi. Önemli bir transfer, hocamızın kadrosunda görmek istediği bir oyuncuydu. Transfer bizim için zorlu geçmedi, futbol oynamak ve Napoli’de yaşadığı günleri burada yaşamak istediği için geldi. Eski oyuncumuz Parma’da oynayan Kucka’dan Trabzonspor için kapsamlı bilgiler aldı. Babası Türkiye’de antrenör olan menajeri Trabzon ve Türkiye hakkında bilgiler verdi.”

“Harika bir sezon geçireceğiz”

Transferi hakkında konuşan Marek Hamsik ise, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Transfer sürecimde Trabzonspor çok dürüsttü, bütün süreç çok açık ilerledi. Transfer süreci çok hızlıydı. Harika bir sezon geçireceğiz. Geldiğim ilk andan itibaren taraftarların Napoli’deki gibi tutkulu olduğunu gördüm. Futbol tam olarak budur. Stadyuma gidip taraftarlarımızın tezahüratlarını duymak için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir