Trabzonspor, yardımcı antrenör Eddie Newton’ı teknik direktörlük görevine getirdi

featured

Hüseyin Çimşir’in görevine son veren Trabzonspor, yeni teknik direktörünü açıkladı. Bordo-mavililer, yardımcı antrenör Eddie Newton’ı teknik direktörlük görevine getirdi.

Süper Lig’de şampiyonluğu kaçıran ancak Ziraat Türkiye Kupası’yla sezonu kapatan Trabzonspor, Hüseyin Çimşir’in ardından yeni teknik direktörünü resmen açıkladı.

Trabzonspor’un başında Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan 48 yaşındaki İngiliz teknik adam, bordo-mavili yönetimin teklifini kabul etti ve anlaşma sağlandı.

“GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİZ”

Trabzonspor Kulübü’nden yapılan açıklamada “Yönetim Kurulumuz, A takımımızda antrenör olarak görev yapan Eddie Newton ile yeni sezonda Teknik Direktör olarak devam edilmesi yönünde karar almıştır. Newton’a görevinde başarılar dileriz.” denildi.

EKİBİNİ İNGİLTERE’DEN GETİRECEK

Trabzonspor’a devre arasında gelen, oyuncuları tanıyan, Türkiye Kupası finalinde takımı idare edip kupayı kazanan Newton, bordo-mavili yönetim tarafından en doğru isim olarak değerlendirildi. Chelsea ve West Bromwich gibi takımlarda yardımcı antrenör ve scout olarak görev yapan 48 yaşındaki İngiliz spor adamı, ilk teknik direktörlük deneyimini Trabzonspor’da yaşayacak. Newton ayrıca teknik ekibini ülkesinden birkaç isim de getirecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir