Trabzon’da Azeri uyruklu Elvin Umayev, boşanma aşamasındaki eşi Turana Umayev’i öldürdü

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Azeri uyruklu Elvin Umayev, boşanma aşamasındaki eşi Turana Umayev’i silahla vurarak öldürdü. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

featured

Alınan bilgiye göre, Trabzon‘un Ortahisar ilçesi Meydan Parkı içerisinde Azerbaycan uyruklu Elvin Umayev (34), boşanmak üzere olduğu eşi Turana Umayev (38) ile buluştu. Çiftin tartışması sırasında Elvin Umayev, çocuklarını kendisine göstermediğini iddia ettiği eşini belinden çıkardığı tabancası ile kafasına tek el ateş ederek öldürdü. Umayev, olay sonrası polis ekiplerine teslim oldu.

Elvin Umayev’in 10 yıl önce uyuşturucu suçundan ülkesi Azerbaycan’da cezaevine girdiği ve 4 ay önce de tahliye olduğu öğrenilirken, olay anı park içerisindeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Umayev, birden oturduğu sandalyeden sinirli bir şekilde kalkarak eşinin kafasına dayadığı silahı ateşliyor. Azeri koca daha sonra bir süre parkta dolaşıyor.

https://twitter.com/srkntnyldz/status/1517451670648766469?s=20&t=qC6bq4_UaIEOfWuNuAlm8g

KATİL TESLİM OLDU

Tartışmanın büyümesiyle Elvin Umayev, barışmaya geldiğini ve çocuklarını kendisine göstermediğini iddia ettiği eşi Turana Umayewa’yı belinden çıkardığı tabancası ile kafasına tek el ateş ederek öldürdü.

KATİLİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Gözaltına alınan Elvin Umayev, sorgusunun ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi. Türkiye’ye gelmesinin ardından yaklaşık 3 aydır Rize’de kız kardeşiyle yaşayan Elvin Umayev’in, ilk ifadesinde, barışmak istediği eşinin olay günü olumsuz yanıtlar vermesiyle kontrolünü kaybettiğini söylediği öğrenildi.

‘BARIŞMA TEKLİFİMİ KABUL ETMEDİ’

Elvin Umayev’in, “Daha önce 8-9 kez görüştük, her seferinde yeninden barışıp, birleşme talebimi kabul etmedi. Parkta buluştuk, konuşmak ikna etmek istedim. ‘Çocuklarım beni görmek istiyor’ diyerek, yeni hayat kurmak istedim. Olumsuz yanıt verince kontrolümü kaybettim, silahla ateş ettim” dediği belirtildi.

2 çocuk annesi Turana Umayev’in cenazesi de otopsi işlemleri sonrası Azerbaycan’a gönderilecek.

TRABZON’DAKİ CİNAYET ANI KAMERADA

Öte yandan park içerisinde olayı gören kişilerin polise verdiği ifade de ise 2 kişinin masada oturup bir süre konuştuklarını sonra ise tartışmaya başladıktan sonra erkeğin masadan kalkıp kadının başından silahla vurarak öldürdüğünü söylediği belirtildi.

CİNAYET ANI KAN DONDURDU

Görüntüde, bir süre masada oturan Elvin Umayev’in ayağa kalkarak, belinden çıkardığı tabancayla eşi Elvin Umayev’in başına ateş ettiği görüldü.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir