Tozluyaka’nın Zeyno’su kimdir? Serra Pirinç kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Yaz döneminin dikkat çeken dizilerinden Tozluyaka'da Zeyno karakteri dikkat çekti. Sevilen dizinin oyuncuları ve karakterleri merak ediliyor. Serra Pirinç, Tozlu Yaka dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Peki ama Serra Pirinç kimdir?

featured

FOX’un reyting birincisi dizisi Tozluyaka’nın Zeyno’su Serra Pirinç’in hayatı dizinin hayranları tarafından merak konusu oldu.

Serra Pirinç, Tozlu Yaka dizisinin oyuncu kadrosunda Zeyno karakterini canlandırıyor. Sevilen dizideki karakterler kısa sürede ilgi gördü. Peki ama Serra Pirinç hangi dizilerde oynadı?

SERRA PİRİNÇ KİMDİR?

Neşeli, sempatik, cesur.

Mahallenin delikanlı kızı. Grubun tek dişi üyesi ama fark etmez. Benim diyen on kişiyi cebinden çıkartır. Henüz güzelliğinin o da farkında değil. Mahalledeki herkes dostu, kardeşidir ama bir kişi hariç. O kişiyi kimsenin bilmesine gerek de yoktur. Hayat böyle de güzeldir onun için.

25 yaşındaki oyuncu Serra Pirinç’ten bilgiler… Aleyna Serra Pirinç, 19 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Orta öğretim eğitiminin ardından oyunculuğa yönelmeye karar vermiş ve Tiyatro Teras’ta oyunculuk üzerine eğitim aldı.

Tozluyaka dizisi uyarlama mı? Hangi dizi ve filmden uyarlandı? Tozluyaka konusu nedir?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir