Tozluyaka’nın yıldızı Ulvi Kahyaoğlu İspanya’yı fethetti! Kerem Bürsin ve Can Yaman’ı sollayacak

Yakışıklı oyuncular Can Yaman ve Kerem Bürsin İspanya'da büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Tozluyaka'nın başrolü Ulvi Kahyaoğlu, rol aldığı reklam filminin ardından ülke gündeminde ilk sırada yerini aldı. Sevenleri Yaman ve Bursin'i sollayacak yorumlarında bulundu.

featured

Hande Erçel ile başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde hayat verdiği Serkan Bolat karakteri ile Kerem Bürsin, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış gibi projelerde boy gösteren dizilerin başarısı sayesinde ünleri Türkiye sınırını aştı. Can Yaman ve Kerem Bürsin İspanya’da geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Fox TV’de ekrana getirilen Tozluyaka dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu da Bürsin ve Yaman’ın ardından ülke gündeminden düşmüyor.

Tozluyaka dizisi uyarlama mı? Hangi dizi ve filmden uyarlandı? Tozluyaka konusu nedir?

TOZLUYAKA’NIN YILDIZI ULVİ KAHYAOĞLU İSPANYA’DA GÜNDEM OLDU

TV100’ün haberine göre; Ankara’da yönetmen Utku Kemal tarafından çekilen ve Ulvi Kahyaoğlu‘nun da oyuncu olarak yer aldığı La Liga takımlarından Celta Vigo’nun forma tanıtım reklam filmi, İspanya’da günün konusu oldu. Ulvi Kahyaoğlu, bu reklam filmi ile birlikte İspanyol izleyicilerin de dikkatini fazlasıyla çekti. Sosyal medyada Ulvi Kahyaoğlu’na yönelik övgü dolu binlerce paylaşım yapıldı.

Hande Erçel’den 2 milyon TL’lik tekne keyfi! Ablası ve yeğeni Mavi ile birlikte 15 kişiyi tatile çıkardı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir