Meriç Erkan’dan çarpıcı itiraf: ‘Hepsi kurguydu’

Tövbe ettikten sonra adını, "Mahmut" olarak değiştiren Meriç Erkan, bir dönem olay olan evlilik programlarının kurgu olduğunu itiraf etti.

featured

Katıldığı sabah programlarıyla ünlenen Meriç Erkan‘ın son hali günlerce konuşuldu.

İsmini “Mahmut” olarak değiştiren Meriç Erkan, “Nasuh tövbesi” ettiğini söylerken, ‘bambaşka bir hayata geçtiğini’ ifade etti. Erkan, Katarsis programında çarpıcı itiraflarda bulundu.

“Ben aradığımı buldum. Yatırımım ahirete” diyen Meriç Erkan o dönem yaşadığı hayatla ilgili “Böyle yaparsam reyting getiriyor, her şey yolunda. O ortamda öyle gidiyordu, bambaşka bir pencereden bakınca olay bambaşka oluyor. Öldüğüm adı düşünemiyorum dans ederken hoş değil. Ahu Tuğba’yla program bu binadaydı. O dönem görevim insan eğlendirmekti” dedi.

Meriç Erkan çıktığı yayınlarla ilgili de “Doğaçlama kurgu. Sen buna aşıksın bu da seni kabul etmiyor. Kritik noktaları onlar belirliyor gerisi sana kalıyor. Bir duygu yok varmış gibi. Ahu Tuğba’ya karşı hiçbir şey yoktu. Aslında o dönemin yalancısıyım ben. Buna razı edilmiştim bu da benim hatamdır” itirafında bulundu.

Seren Serengil’in, ‘Sarık’ sorusuna Meriç Erkan’dan bomba cevap

EVLİLİK PROGRAMLARI İTİRAFI

Evlilik programlarıyla ilgili olarak konuşan Erkan “Çiftler kurgulanıyordu. Ne ilgi ne alaka var, reyting canavarları başrolü alıyorlardı, haftalık para veriyorlardı, biz de alıyorduk. Kurguydu. Ahu Tuğba kadar değildi ama” dedi.

Meriç Erkan o dönemle ilgili “Cahillikten dolayı o dönem bir sallanıyorsun o büyüye kapılıyorsun. Bir havalara giriyorsun. Çok tehlikeli. Aşırı şöhretim yoktu ama gez gez gez ne olacak uçarı bir hayat” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir