Tottenham, Harry Kane için fiyat belirledi! 173 milyon euro bonservis bedeli istenen…

featured

Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur, İngiliz forvet Harry Kane için uçuk bir bonservis bedeli belirledi. Pandemi döneminde sıkıntılı günler yaşayan futbol takımlarında en büyük gelir kapısı olarak futbolcu satışları olarak görülürken, Tottenham, yıldız forvet için 173 milyon euro fiyat belirledi.

 

 

Tottenham’ın İngiliz futbolcusu Harry Kane’in bonservis bedeli belli oldu. Yıldız ismi almak isteyen kulüpler, kesenin ağzını açmak zorunda.

Gareth Bale’ı 100 milyon euro’ya Real Madrid’e sattıktan sonra yapılanma yapan ve baştan aşağı kadro yenileyen Tottenham, Harry Kane’den çok daha iyi bir transfer bedeli bekliyor. Tottenham, bu transferin gerçekleşmesi durumunda 173 milyon euro elde etmeyi planlıyor. Harry Kane şu ana kadar Premier Lig’de 21 gole imza attı.

Tottenham’dan haftalık 200 bin sterlin kazanan Kane, 173 milyon euro’ya transfer olması halinde 222 milyon euro’luk Neymar ve 180 milyon euro’luk Mbappe’nin ardından tarihin en pahalı 3. transferi olacak.

 

Premier Lig’de hayli formda bir sezon geçiren Harry Kane şu ana kadar 21 gole imza attı. Kariyeri boyunca ise 398 maçta 236 golü var. 27 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

.

 

.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir