Torpili yok diye Onlyfans açan kız: ‘S*ktiğimin…’

Torpili yok diye Onlyfans açan kızın paylaşımı, sosyal medyayı salladı. Bir kullanıcının Twitter’da paylaştığı bir mesaj, gündem oldu.

featured

Sınav akşamı Onlyfans açtığını söyleyen bir sosyal medya kullanıcısı, zekanın kar etmediğini söyleyerek, bedeniyle para kazanmaya başladığını kaydetti.

Gelen tepkilerin ardından yazdığı gönderiyi silen kullanıcı, torpil olarak KPSS’den bahsetmediğini, özel sektörden bahsettiğini anlattı.

Söz konusu kullanıcının yazdığı ilk paylaşım şöyle;

‘’valla sinav aksami onlyfans actim dusundum zekamla surekli her seyin son asamasina kadar geliyorum s*ktigimin torpili yok diye her yer olumsuz oluyor eee ben de baktim zeka kar etmiyor ulkede bedenimle kazanayim dedim kotu de hissetmiyorum’’

Yazdığı sosyal medyada gündem olan kullanıcı, daha sonra şu açıklamayı yaptı;

‘’Arkadaslar ben torpilim yok derken kpss yi kastetmemistim orada torpile ihtiyac yok ve kpss ye de 4 yil sonra ilk kez girdim zaten ozel buyuk sirketleri kastetmistim tum asamalarini gecip referansta elendigim icin sakin olun’’

Onlyfans fenomeni Gizem Bağdaçiçek, milli futbolcu Berat Ayberk Özdemir’in attığı mesajı ifşaladı

İşte torpili yok diye Onlyfans açan kız için yapılan yorumlar:

haksız da değil hani, insanlar kpss için emek veriyorlar sınavlarda türlü şaibeler çıkıyor, o da yetmiyor mülakatta eleniyorlar. bu insanlar nasıl insanca yaşayacağı bir parayı kazanacak? kızı yargılamıyorum. ülkenin sınav sisteminin sonuçlarını eleştirmektir maksat.

elbette herkesin kendi özgür iradesiyle o*ospu olma hakkı var zira kimseye zararları yok. fakat bu düşünce ile hırsız, dolandırıcı ya da katil de olunabilir. zorluklarla mücadele etmeyip suçu sisteme atanları samimi bulmuyorum

maşallah 40 yıllık onlyfansçılar gibi.
tweet altındaki diyalog:

– yakışmış sana

+ üye ol o halde

instagramı ani bir karar olmadığını söylüyor

bahane g*t gibidir herkeste bulunur sözünü hatırlatan kız.

normalde insanları görünüşüne göre asla yargılamam ama ablada sanki “kpssde bi torpil olsa da onlyfans’a yönelsem” bakışı var.

bacım piyasaya girmeden kendini hazırlamış.
– o*ospu oldum ama sor bi neden oldum.
– neden o*ospu oldun?
– “baktim zeka kar etmiyor ulkede bedenimle kazanayim dedim”

ister 250 kontöre meme aç, ister eskort ol kimseyi ilgilendirmez. bazı insanları hayat çok zorlar ve belki istemeseler bile çok farklı bir hayatın içinde bulabilirler kendilerini, onlara bir şey diyemem ama sen daha rahat bir hayat yaşayabilmek, daha fazla para kazanabilmek için bunu yapıyorsun. o yüzden yaptığın işe kılıf arama. gerçi çok umurunda olduğunu da düşünmüyorum ya neyse.

onlyfans’ta tam olarak ne yapılıyor? bir yerlerinin fotoğrafını çekip para mı kazanıyorlar? cidden bilmiyorum. el, ayak, parmak falan da oluyor mu?

yani bu tarz fetişleri olan çok var. ay acaba elim para eder mi?*

bak şimdi şeyi de merak ettim, erkekler de var mı? onlar da para kazanıyor mudur?

yani kadınlar bir erkeğin şeyini görmek için para verir mi? uyanamadım galiba ondan bu saçmalama…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir