Tokyo 2020’de Alman judocu Martyna Trajdos’un antrenöründen dayak yediği ‘motivasyon’ anları herkesi şoke etti!

featured

Tokyo’da devam eden 2020 Olimpiyat Oyunları’nda Alman judocu Martyna Trajdos ile antrenörü Claudiu Pusa arasından yaşananlar dünya genelinde infial yarattı.

Martyna Trajdos, 27 Temmuz Salı günü kadınlar 63 kiloda son 32 turunda Macar Szofi Özbaş ile kozlarını paylaştı. Mücadele öncesinde hızlı adımlarla tatemiye doğru ilerleyen Alman sporcu, bir anda durarak hocası Claudiu Pusa’yı bekledi.

Kavgaya yollar gibi mindere yolladı

Sporcusunun yanına gelen ve ardından karşısına geçen Claudiu Pusa, öğrencisini omuzlarından tutarak şiddetli bir şekilde salladı. Ardından sağ ve sol yanağına iki sert tokat atarak sporcusunu mindere gönderdi.

Ekrana saniye saniye yansıyan bu görüntüler izleyenleri şoke etti. O anlara ait videonun sosyal medyada da yayılmasının ardından küresel çapta tepki tepki.

“Koç ne dediysem onu yaptı”

Kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Martyna Trajdos, hocası tarafından yapılan hareketlerin maç öncesi ritüeli olduğunu söylemiş ve bunu kendisinin bizzat istediğini ifade etmişti.

“Bu bir ritüeldir”

Sporarena’nın aktardığı haberde Pusa’nın ifadeleri dikkat çekti. Pusa, “O hareketler sporcumuzla yaşanan bir ritüeldir. Maçı kaybettiği düşünülürse, yeterince sert davranmadığım ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir