TOKİ 500 TL para iadesi nasıl alınır?

TOKİ sonuçları kademe kademe belli olurken, başvuru yapan ve hak sahibi olamayanlar 'TOKİ para iadesi Ziraat Bankası ve Halkbank'tan nasıl alınır' sorusuyla beraber araştırmalarını sıklaştırdı. Bu nedenle TOKİ para iadesi konusu gündemdeki sıcaklığını artırdı. İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında 81 ilde 250 bin konut için İstanbul kuraları çekiliyor. Peki TOKİ 500 TL para iadesi nasıl alınır?

featured

TOKİ para iadesi konusu, kura çekimleri devam ederken merak konusu oldu. TOKİ başvurusu yapanlar 500 TL başvuru ücretiyle beraber kampanyaya katıldı. TOKİ kura sonuçları gün gün belli olurken hak sahibi olamayanlar, ‘TOKİ para iadesi Ziraat Bankası, Halkbank’ şeklinde araştırmalarını sıklaştırdı. TOKİ para iadesi ile ilgili açıklama yapıldı.

TOKİ PARA İADESİ NASIL ALINIR?

TOKİ kura sonuçları sonrası hak sahibi olamayanlar yatırdığı 500 TL’yi iade alacak. 2022 yılın e-Devlet üzerinden TOKİ Sosyal Projesi’ne başvuruda bulunanlar 500 TL para yatırma işlemi yaptı. TOKİ sosyal konut projesinde hak sahibi olamayanlar para iadelerini almak için harekete geçti.

TOKİ tarafından gerçekleştirilen kuralarda hak sahibi olunmadığı taktirde başvuru için yatırılan 500 TL IBAN’a iade edilecek. Kurada hak sahibi olamayanlar, TOKİ 500 TL para iadelerini başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM’lerinden geri alabilecek.

İADELER BAŞLADI

TOKİ sosyal konutta ve arsada başvuru şartları uymayan vatandaşların başvuruları reddedilmeye başlandı. Gelir, ikamet ve diğer şartları uymayan vatandaşların başvuruları iptal edildi ve başvurusu iptal edilenlerin 500 liralık ücretleri iade ediliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir