Tokat’ta Müslüm Bağlı, birlikte kaçtıkları eşi İlfer Bağlı ve kardeşi Sabri Bağlı’ya kurşun yağdırdı

Tokat'da bir Müslüm Bağlı adındaki bir şahıs, eşi İlfer Bağlı ve öz kardeşi Sabri Bağlı’ya otogarda kurşun yağdırdı. Yaralanan 25 yaşındaki İlfer Bağlı ile 30 yaşındaki Sabri Bağlı, hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan zanlı Müslüm Bağlı, eşinin ve kardeşinin birlikte kaçtığını ileri sürdü.

featured

Alınan bilgiye göre, karısı İlfer Bağlı (25) ve kardeşi Sabri Bağlı’nın (30), Tokat‘ın Artova ilçesine bağlı Taşpınar köyüne çobanlık yapmak için geleceğini öğrenen Müslüm Bağlı (38), Tokat Otobüs Terminali bahçesinde beklemeye başladı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Üç çocuğunun annesi İlfer Bağlı ve kardeşi Sabri Bağlı’nın otogardan çıktığını gören Müslüm Bağlı, üzerindeki tabancayla karısı ve erkek kardeşine ateş etti. Yaralanan İlfer Bağlı ambulansla Tokat Devlet Hastanesine, Sabri Bağlı ise Gazişosmanpaşa Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinde polis ekipleri çalışma yaptı. Kaçan Müslüm Bağlı’yı polis, Behzat Üçgen Kavşağı’nda yakalayarak gözaltına aldı.

“BİRLİKTE KAÇTILAR”

Görgü tanıklarından Cafer Çelik, AA muhabirine, otogarda çalıştığını, iş yerine doğru yürüdüğü sırada Müslüm Bağlı’nın beş el ateş ettiğini gördüğünü belirterek, “Üzerime doğru geliyordu. Tam 5 el ateş etti. Buradan döndü bayana ateş etti. Allah vermesin bizi öldürecekti. Kendimi zor kurtardım. Ondan sonra kaçtı. Bayanı içeri götürdük. Orada bayıldı.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir