Cumhurbaşkanı Erdoğan Tokat Havalimanı’nın açılışında konuştu: “Hayat pahalılığını da aşacağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda Tokat Havalimanı ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu.

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, nasıl salgının üstesinden geldiyse küresel enerji ve emtia fiyatlarındaki artışın etkisiyle yaşadığı hayat pahalılığı sorununu da aşacaktır.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her değişim, her devrim gibi bu sürecin de sancılarını yaşıyoruz ama inşallah tüm bu fedakarlıklarımıza değecek müreffeh bir gelecek bizi bekliyor.” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, 2023’ü birliğine, beraberliğine, kardeşliğine sahip çıkarak atlatırsa Allah’ın izniyle ekonomi dahil hiçbir alanda kimse bizi tutamaz.” diye konuştu.

“MÜREFFEH BİR GELECEK BİZİ BEKLİYOR”

“Her değişim gibi, her devrim gibi bu sürecin de sancılarını yaşıyor, bedellerini ödüyoruz.” diyen Erdoğan, “Ama inşallah tüm bu fedakarlıklarımıza değecek müreffeh bir gelecek bizi bekliyor.” ifadesini kullandı.

“HAYAT PAHALILIĞI SORUNUNU AŞACAĞIZ”

Erdoğan, Türkiye’nin güçlü altyapısı sayesinde salgının üstesinden geldiğini belirterek, küresel enerji ve EMTİA fiyatlarındaki artışın etkisiyle yaşanan hayat pahalılığı sorununun da kısa sürede aşacağını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının diğer bölümünde şunları söyledi:

MUHSİN YAZICIOĞLU’NU ANDI

“Eser ve hizmetleri sizlerin takdirine sunmaya, hem de aramızdaki kalpten kalbe yolun bize işaret ettiği yeni hedefleri, yeni istikametleri görmeye geldik.

13 yıl önce yine bir 25 Mart günü Tokat’ta mitingimizi yaparken, vefat haberini aldığımız Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi rahmetle yad ediyorum. Muhsin kardeşimin dava ve siyaset yolculuğunun her adımı, kendisinin ‘düz yaşayacağız, dik duracağız, doğru gideceğiz’ sözüne uygun şekilde geçmiştir.

“ONURLU VE SAĞLAM DURUŞUNU HATIRLIYORUM”

Ülkemiz siyasetinin son dönemlerinde kimlerin nereye savrulduğunu gördükçe hep rahmetli Muhsin kardeşimin onurlu ve sağlam duruşunu hatırlıyorum.

Şu coşkunuz, ihtişamınız bir şeyi ortaya koyuyor. Siz diyorsunuz ki ‘Tokat olarak biz biriz, beraberiz, kardeşiz, hep birlikte Türkiye’yiz.’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir