Tinder’da aşk arayan kadının paylaşımına yorum yağmuru: ‘İlk ya da ikinci buluşmada sevişir’

Tinder'da aşk arayan kadının paylaşımı sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Flört sitesinde aşk arayan kadın için, ‘’Ne kadar böyle konuşan kadın varsa ilk ya da ikinci buluşmada sevişirler.’’ yorumu dikkat çekti.

featured

Sosyal medyada ‘’Bu kadar da olmaz’’ dediğimiz ne varsa karşımıza çıkıyor. Son olarak flört uygulaması Tinder’da kapalı bir kadının biyografisine yazdığı yorum dikkat çekti.

O kadın, taliplerini beklediği profiline, ‘’Tinder sizin uçkurunuz için açılmış bi site değildir. Her Tinder kullanıcısına o gözle bakmayın bazıları gerçekten aşk arar kalbiyle” notunu yazdı.

Tinder dolandırıcısı Simon Leviev: “Ben bir canavar değil, beyefendiyim”

Kadının yazdığı kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

İşte ‘’Tinder’da aşk arayan bacının paylaşımı’’ başlığıyla yayınlanan paylaşıma gelen yorumlardan bazıları;

tüm kalbiyle tinderda aşk arayan türbanlı bacı. eğer aşkı bulursa, diyanet işlerinin verdiği fetva gibi mahrem yerlerini fikir verecek ölçüde gösterecektir

dedi ve otelde yer ayırttı. zengin erkek avını bekleyen bir adet kadın içerir.

ben ikna oldum ama başörtülü bacım yanlış yerde olduğunun farkında değil.

belki de aşk arıyordur. size ne? her kadın erkek zihniyeti ile yaşamıyor hayatı. sevmek sevilmek ihtiyacını önemsiyor kadın belki? tanım: desteklediğim hemcinsimdir.

karabatak gibi avını bulduğu an suya dalacaktır.

“tinder sizin uçkurunuz için açılmış bir site değildir.” sanki bana tinder’ın kurucusu amk. ne kadar böyle konuşan kadın varsa ilk ya da ikinci buluşmada sevişirler. sevişmeleri ayıp değil de sanki sevişenler çok namussuzmuş ahlaksızmış gibi konuşup kendilerinin kınadıkları şeyi yapmaları ayıp. bu kadının bulacağı koca profili de, yapacakları evlilikleri de çok bellidir. koca profili; bakire kadın arayan ama kendisi her şeyi yapmış. kendi kız kardeşine eşine yapılmamasını isteyeceği her şeyi diğer kadınlara yapan. ağzına kadınları sakız etmiş profil. evlilikleri ise; baskıcı ortamdan kurtulmuş ahlak bekçisi kadın ve adamımızın birbirleri harici herkesle sevişmesi.

tinder sizin uçrukunuz için açılmış bir site değildir. tinder sizin kalbinizle aşk arayacağınız bir site de değildir. binanaleyh tinder bir site değildir.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir