TikTok’ta skandal! Vaktinden önce ezan sesi dinletip oruç bozdurdu

featured

TikTok’ta vaktinden önce hoparlörden ezan sesi dinleterek, vatandaşların oruçlarını bozdurmalarına sebep olanlar, o anları gülerek kayda aldı. Milletin oruçlarını bozmalarına neden olan o ahlaksızların TikTok’ta yaptığı paylaşımın ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Twitter’da, ‘’TikTok kapatılsın’’ etiketiyle binlerce tweet atıldı.

Bir TikTok kullanıcısı sahilde iftar yapmak için bekleyen vatandaşlara, hoparlörden vaktinden önce ezan sesi dinletti. O anları gülerek kayda alıp TikTok’ta paylaşan genç tepki çekti.

Son dönemde birbirinden skandal videoların paylaşıldığı sosyal medya platformu TikTok’taki tartışma yaratan görüntülere bir yenisi daha eklendi.

UTANMADAN BİR DE TİKTOK’TA PAYLAŞTILAR

Ramazan ayında sahilde iftar yapmak için hazırlanan vatandaşlara vaktinden önce hoparlör ile ezan sesi dinleten bir genç, o anları da utanmadan sosyal medya hesabından paylaştı.

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ ORUCUNU BOZDU

Yalnızca sahildekiler değil evlerinde masa başında iftar saatini bekleyen çok sayıda vatandaşın da sesi duyarak oruçlarını bozduğu öğrenilirken, TikTok’ta paylaşılan skandal videoya çok sayıda tepki yorumu geldi.

Söz konusu videoya, Twitter’dan da büyük tepki geldi. ”TikTok kapatılsın” etiketiyle binlerce tweet atıldı.

İşte Twitter’dan gelen tepkilerin bazıları…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir