Referansı TikTok olan ırkçı çetenin hesaplayamadığı ayrıntı! Ya Türkler hedef alınırsa…

Irkçı dezenformasyonda sıkça kullanılan TikTok videoları gündemden düşmüyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de IQ seviyesi düşük kişiler tarafından kullanıldığı söylenen TikTok'ta Türklerin imajı açısından büyük bir sıkıntı söz konusu. Birkaç Afgan videosu üzerinden tüm Afganları 'sapık' ilan eden ırkçı dezenformasyon çetesi; Türkleri hedef almak isteyenlere de bir nevi yol gösteriyor.

featured

Son zamanlarda sosyal medyada ırkçı provokatör hesapların sürekli gündeme getirdiği Afgan TikTok videoları, Türklerin videolarının yanında oldukça masum kalıyor.

Özellikle Türkiye’de dünyada eşi benzeri görülemeyecek rezilliklerin yaşandığı TikTok’ta neler olmuyor ki? Kızını canlı yayında taciz edip pazarlayan babalar, cinsel ilişkilerini canlı yayınlayan eskortlar, cadde ortasında kalça dansı yapan kızlar, vücudunu paylaşan savcılar, öğretmeninin başına poşet geçiren öğrenciler, hayvanlara tecavüz edenler…

TikTok geri zekalılığı sınır tanımıyor! Like almak için İETT çalışanını böyle taciz ettiler…

‘TÜRKİYE’NİN AHLAKINI SIĞINMACILAR BOZUYOR’ ALGISI

Siyasi çıkar ve sosyal medyada etkileşim almak uğruna sığınmacı videoları yayınlayan sosyal medya hesapları Türklerin paylaşımlarını ise görmezden geliyor. 3 milyonu aşkın sığınmacıdan birkaç tanesinin yaptığı sapıklığı tüm mültecilere mal eden, hepsini sapık ve tacizci gösteren ırkçı çete provokasyon için gün boyu sığınmacıların TikTok paylaşımlarında saatlerce arama yapıyor.

YA TÜRKLER HEDEF ALINIRSA?

Avrupa’da günden güne yükselen ırkçı siyasiler, önümüzdeki günlerde Türkleri hedef almak istediklerinde, Türkiye’deki ırkçı çete gibi yaparsa Avrupa’daki Türkler için tehlikeli sıfatlar kullanılabilir. Soros ve ABD destekli olduğu söylenen Türkiye’deki ırkçı oluşumun bugün Türkiye’de yaptıkları provokasyonda kullandıkları taktik ile Batılı ırkçılara örnek olmasından korkuluyor.

TÜRKİYE’DE TİKTOK AHLAKSIZLIK YUVASI

TikTok’ta şöyle bir gezinen, Türkler hakkında fikir edinmek isteyen yabancılar, karşılarına çıkan popüler videoları gördüklerinde hayrete düşüyor. Sokak ortasında kalça dansı yapan kızlar, cinsel ilişkide ne kadar başarılı olduklarını anlatanlar, vücutlarının mahrem yerlerini gösterenler, yolda erkekleri taciz edenler…

İşte TikTok’taki Türk Profillerinden Örnekler:

https://youtu.be/BnpaM_cvJ4E

 

TikTok’ta bunlardan yüzlercesi var! 15 yaşındaki kızını TikTok bataklığında pazarlayan şerefsiz Hasan Tunçlar…

Kırmızı ışıkta Twerk dansı yapan TikTok gerizekalısı Elif, videosunu sildi…

TikTok’ta seksi pozlar veren savcı Nusreddin Saltabaş açığa alındı

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir