Thodex tanıtımı yapan ünlüler hakkında flaş gelişme! Görüşmeleri ve mal varlıkları incelenecek…

featured

Milyonlarca dolarlık vurgun yaptıktan sonra yurt dışına kaçan Thodex’in kurucusu Fatih Faruk Özer ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Yapılan ihbar doğrultusunda Özer’in Türkiye’deki kız arkadaşıyla görüştüğü ileri sürüldü. Ayrıca Thodex’in reklamlarında oynayan ünlü isimler hakkında da yeni bir gelişme yaşandı.

Suç duyurusu dilekçesine göre, Özer’in kız arkadaşı Thodex’in reklamlarında oynayan ünlü isimlerden biriydi. Thodex merkez binasının olduğu rezidansta oturuyordu. Şüpheli isimlerden binaya girip çıkan kişinin tespit edilmesi istendi.

GÖRÜŞME KAYITLARI İNCELENECEK

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, Thodex’i büyütmek için büyütmek için çekiliş yapmış ve ünlü isimleri reklam yüzü olarak kullanmıştı. Çok sayıda ünlü isim kripto para vurgunun merkezi olan Thodex için objektif karşısına geçmişti.

Thodex vurgun için ünlüleri kullanmış! İşte ünlülerin yer aldığı reklam çekimi ve çekim için yapılan dolandırıcılık yorumları…

CNN Türk’ten Ceylan Sever’in haberine göre, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yapılan suç duyurusu dilekçesinde Thodex kripto para borsasının reklamlarında oynayan ünlüler ve ‘bu borsaya paranızı yatırın’ diyen ekonomistin banka hesaplarının incelenmesi istendi.

Şüpheli şahısların Thodex reklamından sonra elde ettikleri mal varlıklarının da tespiti talep edildi. Ayrıca ekonomist Erkan Öz ve aralarında Özge Ulusoy, Ebru Şallı, Burcu Esmersoy gibi isimlerin de bulunduğu 20 ünlü isimle Faruk Fatih Özer’in arasındaki görüşme kayıtlarının incelenmesi istendi.

 

Thodex mağdurları avukatı Sinan Keskin, “Fatih Faruk Özer’in irtibatlı olduğu, organizasyonda yer alan manken, oyuncu ve kamuoyuna mal olmuş çeşitli kişiler hakkında da bu irtibatın ortaya çıkartılması için savcılığa suç duyurusunda bulunduk” dedi.

ÖZGE ULUSOY, EBRU ŞALLI, MİNE TUGAY…

Aralık 2020’de bir çok sosyal medya platformundan yayınlanan reklam için yapılan bir yorum ise dikkat çekmişti.

“Ünlü isimler, Thodex tanıtımı için kırmızı elbiselerle poz verdi. Pınar Deniz, Mine Tugay, Bahar Şahin, Simge, Zeynep Demirel, Özge Ulusoy, Deren Talu ve Ebru Şallı’nın katıldığı çekimlerde favoriniz hangisi oldu?” paylaşımına yorum yapan “heykel kafası” adlı sosyal medya kullanıcısı “Favorim Thodex, bu kadar ismi topladığına göre sağlam vurgun yapacak” yorumunda bulunmuştu.

Thodex reklam çekimi için hangi ünlü ne kadar ücret aldı? İşte Özge Ulusoy, Edis, Deren Talu ve Ebru Şallı’nın aldıkları reklam ücretleri…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir