Thodex reklam çekimi için hangi ünlü ne kadar ücret aldı? İşte Özge Ulusoy, Edis, Deren Talu ve Ebru Şallı’nın aldıkları reklam ücretleri…

featured

Türkiye’nin en büyük üçüncü kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer, siteyi kapatıp yurt dışına çıktığı iddialarından sonra gündem oldu. Thodex’in verilerine bakıldığında 400 bin üyesinin 391 bininin ise aktif olarak işlem yaptığı tespit edildi. Aylık olarak 8-13 milyar dolar arasında işlem yapıldığı bilinen Thodex’te yatırımcıların kaybının 2 ile 10 milyar dolar arası olduğu iddia ediliyor.

Son dönemin en çok konuşulan konularından biri de kripto paralar. Thodex Türkiye’nin ABD’den lisans alan ilk global kripto para şirketi. Yatırımcılarına iki milyon Dogecoin dağıtacağını söyleyen Thodex’in, bu açıklamasıyla ne kadar müşteri çekti bilinmiyor. Thodex, uzun süre para çekilememesi ve hesaplara müdahale edilememesi şikayetleriyle gündemde.

Şikayetler üzerine, dün “Son zamanlarda borsamızda yaşanan çekim sorunları nedeniyle 20.04.2021 saat itibari ile planlı bakım çalışması yapılacak ve çalışma yaklaşık 6 saat sürecektir. Bakım çalışmamızın ardından, tüm sorunları gidermiş şekilde yeniden hizmetinizde olacağız” açıklaması yaptı. Öte yandan, mağduriyetini sosyal medyadan dile getiren kitle, Thodex reklamlarında yer alan ünlülere de sitem etmeye başladı.

Büyük bir kampanya düzenlemişti

2020 yılında sektördeki üçüncü yılını kutlayan Thodex, borsasına üye olan ve alım-satım işlemlerini kendi platformu üzerinden gerçekleştiren kullanıcıları arasında yapacağı çekilişle, 1 kişiye son model Porcshe Panamera 4 hediye etmişti. Hediye festivalinde ayrıca 100 adet Apple Watch, 50 adet Sony PlayStation 4, 30 adet iPhone 11, 30 adet Samsung S10, 50 adet Macbook Air ve 500 adet Thodex Hediye Kiti gibi yüzleri güldürecek hediye seçenekleri de olduğu görülmüştü.

Kampanyanın sosyal medya ayağında ise Özge Ulusoy, Mine Tugay, Rıza Kocaoğlu, Edis, Deren Talu, Pınar Deniz, Zeynep Demirel, Ekin Mert Daymaz, Bahar Şahin, Simge Sağın ve Ebru Şallı gibi birçok ünlü isim ve influencer yer almıştı. Ayrıca Thodex için prodüksiyonunu The House Film’in üstlendiği ve New & Old Media Ajans tarafından hazırlanan bir reklam filmi de çekilmişti.

Thodex vurgun için ünlüleri kullanmış! İşte ünlülerin yer aldığı reklam çekimi ve çekim için yapılan dolandırıcılık yorumları…

Thodex reklamında oynayan ünlüler ne kadar aldı?

Pınar Deniz, Mine Tugay, Özge Ulusoy, Ebru Şallı, Bahar Şahin, Simge, Zeynep Demirel ve Deren Talu.

2020 yılında yayınlanan haberlere göre, Thodex’in yılbaşı için yaptığı reklam kampanyasını Instagram’dan tanıtan ünlü isimler, pandemi nedeniyle ücretlerinde indirime gitmişti. Türkiye’nin lisanslı ilk bitcoin firması olduğunu söyleyen Thodex’in yılbaşı reklam tanıtım kampanyası için objektif karşısına geçen ünlülerin pandemi nedeniyle ücretlerinde yarı yarıya indirime gittiği iddia edildi.

Normalde 50 bin TL ile 100 bin TL arasında fiyat veren ünlüler, uzun süredir reklam teklifleri gelmediği için firmayla 15 bin TL ile 30 bin TL arasında anlaştı.

Pandemiden önce 40 bin TL isteyen Özge Ulusoy’un, 20 bin TL’ye kabul ettiği söyleniyor. Bahar Şahin ise 60 bin TL’lik rakamını 40 bin TL’ye çekti.

Normalde 30 bin TL isteyen Deren Talu’nun 15 bin TL aldığı iddia edildi. Salgından önce 35 bin TL isteyen Pınar Deniz’in 20 bin TL aldığı söyleniyor.

Edis, 100 bin TL’lik ücretini 30 bin TL’ye çekti. Pandemi öncesi 50 bin TL isteyen Ebru Şallı’nın 30 bin TL aldığı konuşuluyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir