Thodex CEO’su Faruk Fatih Özer kaçtı mı? Thodex olayı nedir? Faruk Fatih Özer kimdir?

featured

Kripto para yatırımcılarının Twitter gibi sosyal medya platformlarında dile getirdikleri bir diğer konu ise DOGE fiyatında yaşanan farklılık oldu. Diğer yerli borsalarda 4 TL seviyesine yaklaşan DOGE fiyatının günlerdir Thodex üzerinde 2 TL seviyesinin altından alınıp satıldığı ortaya çıktı. Bu da kullanıcıların tepkisine yol açtı. İddialara göre DOGE çekmek isteyen kullanıcıların bu talepleri de karşılanmadı ve mağduriyet arttı.

Şimdi ise Thodex CEO’su Faruk Fatih Özer’in Twitter hesabını kapattığı ortaya çıktı. Kayra isimli kullanıcının paylaştığı bilgilere bakıldığında, 22 saat öncesinde Özer’in profilinin mevcut olduğu görülüyor. Ancak şu an itibariyle Thodex borsasının CEO’su Özer’in profiline ulaşılamıyor.

https://twitter.com/bit_gossip/status/1384798193649598465?s=20

Thodex ise konu hakkında resmi kanallarından bir açıklama yayınladı. Borsa, çok fazla yatırım talebi aldığını ve sektörün büyümesi ile beraber bu taleplerden birisini kabul ettiklerini belirtti. Şu an anlaşma sürecinin devam ettiğini belirten Thodex yetkilileri, işlemin tamamlanması için ise 4-5 iş günü izin istedi. Bu süre zarfında kullanıcılara düzenli bilgilendirme verileceği belirtilse de bu açıklamanın kamuoyunu rahatlatmadığı görülebilmekte.

https://twitter.com/thodexofficial/status/1384782824436338692?s=20

Twitter üzerinden bazı kullanıcılar şirketin yöneticisi olarak Faruk Fatih Özer’e “nitelikli dolandırıcılık” yaptığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını belirtti. Suç duyurusunda şirketin yöneticisi Faruk Fatih Özer’in açıklama yapmadığını, polis nezaretinde şirketin adresine gidildiği ve adreste kimsenin olmadığı öne sürüldü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir