THK Başkanı Cenap Aşçı’nın “Düğün değil nikah” açıklamasıyla kapışır! Şeyma Subaşı: “Teknede eğlendiğim haberleri asılsızdır, tekne bizim teknemiz değil”

featured

Türkiye’nin en çok takip edilen sosyal medya ünlülerinden Şeyma Subaşı, bir küs bir barışık olduğu Meedo ile geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye geldi.

Ancak Bodrum, Antalya ve Marmaris’te etkisini gösteren yangınlar, turizm sektörünü de vurdu. Birçok ünlü sosyal medyada tepkisini dile getirip yardım toplamaya çalışırken, Şeyma Subaşı’nın umursamaz tavırları takipçilerini çileden çıkardı.

Teknenin fiyatı haftalık 150 bin euro

Haftalığı 150 bin Euro olan mega yat kiralayan Mısırlı sevgili, teknelerini Gümbet’te bulunan bir otelin önüne demirledi.

Mısırlı sevgili tekne çalışanlarından üst bölümde bulunan jakuziyi doldurmalarını isteyince Subaşı, soluğu teknenin üst katında aldı.

Türkiye’nin pek çok noktasında orman yangınları devam ederken teknede parti yaptıkları konuşulan Şeyma Subaşı, konuyla ilgili iddialara da yanıt verdi.

“Tekne bizim teknemiz değil”

İşte Şeyma Subaşı’nın akıllara durgunluk veren savunması:

“Hakkımda çıkan ülkemiz yanarken teknede eğlendiğim haberleri asılsızdır, tekne bizim teknemiz değildir! Ülkece bu görüntülere şahit olmak acı verici. Biz de herkes kadar yaşanan bu talihsiz olaylar adına çok üzgünüz. En kısa zamanda yangınların sona ermesi için dua ediyoruz…”

Şeyma Subaşı’nın bu alakasız açıklaması, yangınların başladığı gün düğüne giden THK Başkanı Cenap Aşçı’nın “düğün değil nikaha gittim” savunmasına benzetildi.

Boşuna yüklenmişiz! Meğerse THK Başkanı Cenap Aşçı düğüne değil nikaha gitmiş…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir