Robert Pattinson’lı The Batman filminden yeni fragman yayınlandı!

featured

İmza attığı Cloverfield, Dawn of the Planet of the Apes ve War for the Planet of the Apes gibi yapımlarla tanınan Matt Reeves‘in yönettiği, yer aldığı Twilight serisiyle bilinen Robert Pattinson‘ın başrolünü üstlendiği yeni Batman filminden ilk tanıtım fragmanı geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı.

4 MART 2022’DE VİZYONA GİRECEK

Bugün ise merakla beklenen filmden ikinci bir fragman yayınlandı. Pandemi nedeniyle vizyon tarihi defalarca ertelenen filmin açıklanan ilk vizyon tarihi 25 Haziran 2021’di. Sonrasında vizyon tarihi 1 Ekim 2021’e ertelenen filmin son olarak 4 Mart 2022’de vizyona girmesi bekleniyor.

Yayınlanan ilk fragman, filmin hikâyesinin bir dizi cinayet üzerinden işlenebileceğine dair ipuçları vermişti. Fragmanda Pattinson’ı akmış siyah göz kalemiyle, kaybettiği ailesinin intikamının peşine düşen genç Bruce Wayne olarak görmüştük. Fragman ayrıca, Jeffrey Wright’ın canlandırdığı James Gordon karakterine de yakından göz atma fırsatı sunmuştu.

THE RIDDLER VE PENGUIN GELİYOR

Bruce Wayne’in Batman olarak ikinci yılına odaklanan The Batman, etkileyici bir oyuncu kadrosunu bir araya getiriyor. Filmde Catwoman’ı Zoë Kravitz, Batman çizgi romanlarının en önemli kötü karakterleri arasında yer alan The Riddler’ı Paul Dano, bir diğer ikonik kötü karakter olan Penguin’i Colin Farrell, Komiser Gordon’ı Jeffrey Wright, Alfred’i Andy Serkis, Carmine Falcone’u ise John Turturro canlandırıyor.

Ayrıca Peter Sarsgaard ve Juliard’dan yeni mezun olan genç oyuncu Jayme Lawson da oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

Önceden yaptığı açıklamalarda, hikâyenin bir dizi cinayetle bağlantılı olduğunu söyleyen Matt Reeves; bu cinayetlerin Gotham’daki yozlaşmayla ve Bruce Wayne’in ailesiyle ilişkili olduğunu belirtmişti. Reeves’in ifadesiyle “noir bir Batman hikâyesi anlatacak” ve sevilen kahramanın dedektif yanına odaklanacak olan filmde The Riddler, Penguin, Catwoman gibi Batman çizgi romanlarında önemli yere sahip olan birçok karakter yer alacak.

İşte filmin yeni fragmanı:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir