Teşkilat’ın sezon finalinde duygulandıran Eren Bülbül sahnesi: “İyi ki bizimlesin Eren”

featured

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı Teşkilat dizisinin sezon finali bölümü, 6 Haziran Pazar akşamı ekrana geldi. Teşkilat sezon finalinde Serdar’ın peşinde olduğu terörist grup, uçağı kaçırdı. Büyük saldırı planının uçakla gerçekleşeceğini anlayan Serdar, saldırıya engel olmak için harekete geçti.

“İyi ki bizimlesin Eren”

Teröristler uçakta tek başına seyahat eden küçük çocuğun üstünü aradı. Çocuğu teselli eden Serdar, “Sana korkacak bir şey yok demiştim değil mi, aferin” dedi.

Küçük çocuğun isminin Eren olduğunu öğrenen Serdar, “Eren’ler çok cesur olur. İyi ki bizimlesin Eren…” ifadelerini kullanarak Trabzon’da, 3 yıl önce PKK’lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü hatırlattı.

Teşkilat sezon finalinde neler yaşandı?

Fadi, içinde olduğu aracın kaza yapmasının ardından fırsattan istifade ederek kaçmaya çalışır. Kazanın ardından çıkan çatışmada araçta sıkışan Pınar’ın hayatı tehlikededir. Serdar, peşinde olduğu teröristin uçağı kaçırmasının ardından büyük saldırı planının uçakla gerçekleşeceğini anlar. Uçakta bomba bulunduğunu tespit etmesi üzerine saldırıya engel olmak için harekete geçer.

Fadi’nin kaçtığı ve Serdar’ın içinde olduğu uçağın kaçırıldığı bilgisi karargâha ulaşınca ekip teyakkuza geçer. Bombayı etkisiz hale getirmek için zamana karşı bir yarışın içine giren Serdar, saldırganların uçakta bir istihbaratçı olduğunu öğrenmesiyle köşeye sıkışır. Ceren saldırı planının bir parçası olarak yürüttüğü faaliyetlerine devam ederken, onu takip eden ekip bir başka saldırının planlandığını öğrenir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir