Teşkilat’ın Ömer’i Murat Yıldırım’ın performansı izleyicileri mest etti

TRT 1'in fenomen dizisi Teşkilat yeni sezona bomba gibi giriş yaptı. Bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle yayımlanan dizi izleyiciyi birçok açıdan etkiledi. İzleyiciler özellikle Murat Yıldırım'ın performansına yorum yağdırdı.

featured

Teşkilat’ın Ömer’i Murat Yıldırım bomba gibi geldi! Yeni sezonunda farklı isimleri bünyesine katan dizide heyecanlı anlar yaşandı.

Üçüncü sezonun nasıl gelişeceği merak konusu olurken Murat Yıldırım, babasını kaybetmiş ailesine bakmanın sorumluluğunu üstlenmiş bir karakter olarak karşımıza çıktı.

Sosyal medya kullanıcıları Murat Yıldırım’ın oyunculuk performansına beğeni yağdırdı. İşte konuyla ilgili sosyal medya kullanıcıların yorumları:

Allah’ım sen kardeş acısı yaşatma çok acı nasıl geçirdin seyirciye o acını ömer 😔 #Teşkilat #MuratYıldırım
Ay ben Murat’ı da aksiyonda izlemeyi çok özlemişim🥹 Ramodan sonra bu bana çok iyi geldi ayrıca teşkoya da cuk oturmuş bence😎
aksiyonun kralı bu akşam geri geliyor 💥🔝


Vatan Sağolsun 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Beni üniformamla gömün…
“Gitti canımın Cananı” … Fon müziği yüreğimizi dağladı. Bu nasıl bir sahne. Tüm hücrelerimde hissettim. Boğazım düğümlendi 😥
ben anca tekrar bölümden anlarım neyin ne olduğunu #MuratYıldırım a bakmaktan #Teşkilat a odaklanamıyorum

ÖMER KARAKTERİNİ NELER BEKLİYOR

Babasız büyüyerek genç yaşta ailesinin yükünü sırtlamış Ömer, kardeşi Oğuz Kağan’ın düşmanlar tarafından pusuya düşürülmesiyle yerle bir olmuştur ve intikam yemini eden Ömer, olayın sorumlularını ararken tahmin edemeyeceği gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Teşkilat dizisi oyuncu kadrosunda, Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak yer alıyor.

Teşkilat dizisinin yıldızı Deniz Baysal’ın Instagram paylaşımına beğeniler sel oldu!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir