Teşkilat’a Murat Yıldırım bomba gibi düştü! Çağlar Ertuğrul da kimdi?

3. sezonu seyircileri tarafından merakla beklenen Teşkilat dizisi yeni sezon öncesi bomba transfer dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Murat Yıldırım'ın Ömer rolüyle dizinin kadrosuna katılmasının ardından heyecan arttı. Levent Can ve Yunus Emre Yıldırımer'in kadroya katılmasıyla yeni sezon için heyecanlı bekleyiş başladı. Öte yandan son gelen bilgilere göre, Cansu Tuman, Ergün Metin ve Ebru Nil Aydın'ın Teşkilat'ın yeni sezonda yer alacağı öğrenildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından 3. sezonda yaşanacak gelişmeler bekleniyor.

featured

Teşkilat’ta olmaz denilen oldu! Murat Yıldırım in Çağlar Ertuğrul out! Bir ilki gerçekleştirecekler. Teşkilat dizisi 3. sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Son gelen haberlere göre, 1 değil, 2 değil tam 6 oyuncu birden diziye geliyor. Başrol oyuncu Çağlar Ertuğrul’un ayrılmasıyla büyük kan kaybı yaşayan Teşkilat dizisi bomba transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Gelen son bilgilere göre, Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer, Levent Can, Cansu Tuman, Ergün Metin ve Ebru Nil Aydın dizinin kadrosuna katılan isimler arasında yer aldı.

3. SEZON GELİP ÇATTI

Pek çok ayrılığın yaşandığı Teşkilat dizisi yeni sezon öncesi bomba transfer haberleriyle gündeme geldi. TİMS&B 3. sezon çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

AZİZ’İN YILDIZINI KAPTILAR

Murat Yıldırım’ın Ömer rolüyle dizinin kadrosuna katılması büyük heyecan yaratırken Deniz Baysal ile yeni sezon fotoğrafları çok konuşuldu.

6 OYUNCU BİRDEN GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Levent Can ve Yunus Emre Yıldırımer’in kadroya katılmasıyla yeni sezon için heyecanlı bekleyiş başladı.

PEŞ PEŞE TRANSFERLER

Son gelen bilgilere göre, Cansu Tuman, Ergün Metin ve Ebru Nil Aydın’ın Teşkilat’ın yeni sezonda yer alacağı öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir