Teşkilat’ta bir ilk! 6 yeni isim birden kadroya giriyor

Teşkilat dizisi bu akşam 3. sezona bomba gibi bir giriş yapacak. Elde edilen bilgilere göre, 1 değil, 2 değil tam 6 oyuncu birden diziye girecek.

featured

Başrol oyuncu Çağlar Ertuğrul’un ayrılmasıyla büyük kan kaybı yaşayan Teşkilat dizisi bomba transferlerle kadrosunu yeniledi. Gelen son bilgilere göre, Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer, Levent Can, Cansu Tuman, Ergün Metin ve Ebru Nil Aydın dizinin kadrosuna giren isimler arasında yer aldı.

Teşkilat dizisinin 3. sezonu seyircileri tarafından merakla bekleniyor. Dizi yeni sezon öncesi bomba transfer dikkat çekti. Murat Yıldırım’ın Ömer rolüyle dizinin kadrosuna katılmasının ardından heyecan arttı.

Levent Can ve Yunus Emre Yıldırımer’in kadroya katılmasıyla yeni sezon için heyecanlı bekleyiş başladı. Öte yandan son gelen bilgilere göre, Cansu Tuman, Ergün Metin ve Ebru Nil Aydın’ın Teşkilat’ın yeni sezonda yer alacağı öğrenildi.

3. SEZON BU HAFTA BAŞLIYOR

Pek çok ayrılığın yaşandığı Teşkilat dizisi yeni sezon öncesi bomba transfer haberleriyle gündeme geldi.

AZİZ’İN YILDIZINI KAPTILAR

Murat Yıldırım’ın Ömer rolüyle dizinin kadrosuna katılması büyük heyecan yaratırken Deniz Baysel ile yeni sezon fotoğrafları çok konuşuldu.

6 OYUNCU BİRDEN…

Murat Yıldırım, Levent Can ve Yunus Emre Yıldırımer’in kadroya katılmasıyla yeni sezon için heyecanlı bekleyiş başladı. Dizi pazar akşamı ekranlarda olacak.

PEŞ PEŞE AÇIKLANDI

Son gelen bilgilere göre, Cansu Tuman, Ergün Metin ve Ebru Nil Aydın’ın Teşkilat’ın yeni sezonda yer alacağı öğrenildi.

Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat’ta Ömer’i kim oynayacak?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir