Temel de Kemal’e özendi! ‘Aşevimiz kapatıldı’ iddiası balon çıktı

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun '10 bin kişilik aşevinin kapatılması' iddiasına Malatya Valiliğinden yalanlama geldi. Malatya Valiliği, "Bazı sosyal medya hesaplarında bir derneğe ait aşevinin kapatılmak istendiği yönünde iddialar tamamen asılsızdır. Söz konusu alanda geçici işyerleri inşa edileceği için aşevi çadırı uygun başka bir alana taşınacaktır. Yeni yerinde faaliyetine devam edecektir." dedi.

featured

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu sosyal medya hesabından, “Partimizin öncülüğünde Malatya’da kurulan ve günlük 10 bin kişilik yemek ikramı yapılan aşevimizi hangi gerekçe veya korkuyla kapatma kararı alıyorsunuz?” iddiasında bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Karamollaoğlu’nun paylaşımını alıntılayarak, “Milletimize bu kötülüğü yapmayın, nefsinize yenilmeyin, aşevinin siyaseti olmaz. Geçmiş olsun Temel Bey dostum…” ifadelerini kullandı.

‘TAMAMEN ASILSIZDIR’

Malatya Valiliğinden söz konusu iddialara açıklama geldi. Valilik, “Bazı sosyal medya hesaplarında bir derneğe ait aşevinin kapatılmak istendiği yönünde iddialar tamamen asılsızdır. Söz konusu alanda geçici işyerleri inşa edileceği için aşevi çadırı uygun başka bir alana taşınacaktır. Yeni yerinde faaliyetine devam edecektir.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir