Televizyonda yaprak dökümü devam ediyor: Zümrüdüanka dizisi yolun sonuna geldi

featured

Televizyon ekranlarındaki yaprak dökümü sürüyor. Bu kez kötü haber FOX TV ekranlarından geldi. Uzun zamandır akıbeti belirsiz olan dizinin final tarihi belirlendi. Alp Navruz’un Serhat karakterini canlandırdığı ve Ceren Yılmaz’ın Zümrüt karakterine hayat verdiği ünlü yapım final yapma kararı aldı.

Sevilen yapım, 26. bölüm ile ekran hayatını sonlandıracak. Yeni yılda final yapacak olan dizide yönetmen değişikliğine gidildiği de gelen bilgiler arasında.

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Ceren Yılmaz, Alp Navruz, İsmail Hacıoğlu, Gökçe Eyüboğlu, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu ve Serhat Özcan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Zümrüdüanka’nın güzel oyuncusu Ceren Yılmaz, final kararı alan diziye hazırlanırken çok ağladığını belirtmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

”Ürgüp’te hikayeye benzer ailesi olan birini tanıyordum. Çok zor hayatı olan biriydi. Ona danıştım, çocukluğunu dinledim, neler hissettiğini ne yaşadığını ve hiç beklemediğim bir şekilde kendimi saatlerce onunla birlikte ağlarken buldum… Garip bir tecrübeydi benim için.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir