Telegram’a herkesin beklediği görüntülü grup sohbeti özelliği nihayet geliyor!

featured

Yeni özellikleri devreye sokan Telegram geliştiricileri, şimdi de uzun zamandır beklenen bir özellik olarak ‘görüntülü grup görüşmelerini’ kullanıma açmaya hazırlanıyor. Bu özellik uygulamanın geliştiricisi Pavel Durov tarafından yakın zaman önce duyurulmuştu. Resmi Telegram kanalından müjdesi verilen bu özellik, grup görüşmelerine odaklanıyor.

Karantina süresinin uzaması, ülkelerin tekrar kısıtlama önlemlerine gitmesi gibi önlemler sebebiyle ‘görüntülü ve sesli görüşme’ uygulamaları çok talep görüyor. Haliyle bu uygulamalara eklenen yeni özellikler de merakla bekleniyor. Telegram da daha fazla kullanıcıyı memnun etmek amacıyla görüntülü konuşma özelliklerini geliştiriyor.

Uygalamada şifrelenmiş mesajlar, tablet desteği ile gürültü önleme özelliklerine ek olarak artık grup konuşmalarına da izin verilecek. Telegram hem uçtan uca şifreli hem de görüntülü grup görüşmelerini destekleyerek aslında Zoom’dan ve WhatsApp’tan ayrılmak istiyor. Şirket ayrıca internet tabanlı bir görüntülü görüşme sürümü üzerinde de çalışıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir