Targaryen hanesinden Yolsuzluk Kraliçesi Melek Mızrak Subaşı, CHP’li vekilin yeğenine 5 milyonluk kıyak ihale vermiş

Rüşvet soruşturmaları kapsamında görevden uzaklaştırılan ve 12 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan CHP’li Semih Şahin’in ardından Başkan Vekili seçilen CHP’li Melek Mızrak Subaşı’nın, Belediyenin kaynaklarını eşe, dosta ve yandaşa peşkeş çektiği iddia edildi. Başkan Subaşı'nın dudak uçuklatan otel odası faturasını belediyenin ödediği öne sürüldü. Ayrıca Subaşı'nın bir yakınına ait şirkete, beş Milyon TL bedel ile belediyenin reklam işlerini verdiği ortaya çıktı.

featured

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik Belediyesi ziyaretinde Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’yla çektirdiği fotoğraflar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Subaşı, Game Of Thrones dizisindeki Targaryen hanesi karakterlerine benzetildi.

YOLSUZLUK KRALİÇESİ Mİ?

Rüşvet soruşturmaları kapsamında Bilecik Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Semih Şahin’in Pelitözü bölgesindeki imar oyunlarını ve rant vurgunu ortaya çıkmıştı. Bu kez Şahin’in yerine Başkan Vekili seçilen CHP’li Melek Mızrak Subaşı’nın, yakın eş dost ve partililere Belediye kaynaklarını peşkeş çektiği öne sürüldü.

thumbnail
İlişkili Haber
CHP trollerinin Targaryen ailesine benzettiği Melek Mızrak Subaşı yolsuzluk kraliçesi çıktı

YANDAŞA 5 MİLYONLUK KIYAK

Sabah’ın haberine göre, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün yeğenini, CHP Meclis üyesi Soner Olgun’un kardeşini, CHP Meclis üyesi Bülent Kaya’nın eşini ve CHP Bilecik İl Genel Meclis üyesi Zafer Kurnaz’ın eşini, Belediyede işe alan Melek Mızrak Subaşı, Vekil Yaşar Tüzün’ün bir diğer yeğeni Selçuk Tüzün’e de 5 Milyon TL’lik kıyak yaptı. Subaşı’nın, Selçuk Tüzün’ün sahibi olduğu Tüzün Reklam şirketine, 5 Milyon TL bedel ile belediyenin reklam işlerini verdiği iddia edildi.

melek mızrak bilecik
AW096165

EN YAKIN ARKADAŞINI FONLUYOR

Semih Şahin döneminde Başkan yardımcısı olan ve alınan skandal birçok karara el kaldırıp onay veren CHP’li Melek Mızrak Subaşı’nın, en yakın arkadaşını da Belediye kaynaklarından fonladığı iddia edildi. Kendisine ait küçük bir işletmesi bulunan Berna Dönmez (Berna Külhan)’a, Belediyenin tüm organizasyon işlerini verdiği iddia edilen Subaşı bu sayede yakın arkadaşının para kazanmasına katkı sağlamakla suçlanıyor.

İSTANBUL’DA LÜKS OTEL FATURASI BELEDİYEDEN ÖDENDİ

Otel faturası görenleri hayrete düşürürken, Belediye Başkanı Semih Şahin’in bile kaldığı odanın gecelik fiyatı 4 bin TL iken, Melek Mızrak Subaşı’nın ise 14 Bin TL’lik odada kaldığı ve tüketilen alkol ücretleriyle birlikte Subaşının 21 Bin TL’lik faturasının da Bilecik Belediye tarafından ödendiği iddia ediliyor.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir