Esra Ezmeci’nin ‘cinsel organ’ cevabına Tansu Dayan’dan Haydar Dümen’li gönderme

Fulya ile Umudun Olsun programıyla adını duyuran psikolog Esra Ezmeci sosyal medyayı aktif kullanıyor ve takipçilerinin sorularını yanıtlıyor. Ünlüleri taklit etmesiyle bilinen Tansu Dayan, Ezmeci'nin son dönemdeki popülerliğini görünce Haydar Dümen yorumu yaptı.

featured

Psikolog Esra Ezmeci son dönemde sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamasıyla gündeme geliyor. Fulya ile Umudun Olsun programında bir dönem yer alan ünlü isim sınır tanımayan cinsel hayat yorumlarına dahi elinden geldiğince yanıt vermesiyle dikkat çekiyor.

Psikolog Esra Ezmeci’ye son olarak bir takipçisi “Sevgilim 4 kez covid oldu cinsel organı küçülmüştür diye ayrıldım” dedi. Takipçinin bu sorusuna çok sayıda yorum geldi.

HAYDAR DÜMEN YORUMU

Psikolog Esra Ezmeci’ye gelen soru ve yorumlar gündemdeyken sosyal medya fenomeni de kendini tutamadı. Müge Anlı taklitleriyle tanınan Tansu Dayan “Haydar Dümen oldu bu da” yorumunda bulundu.

Tansu Dayan’ın bu tepkisi hem eleştirildi hem de estek gördü.

Psikolog Esra Ezmeci geçtiğimiz gün kendisine benzer şekilde yapılan yorumlara “Bana Haydariye diyebilirsiniz” yanıtı vermişti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir