Bolu Belediyesi Meclis oturumuna sarhoş vaziyette katılan Tanju Özcan yine olay çıkardı

Depremzedelere yapılacak yardımların görüşülmesi için olağanüstü toplanan Bolu Belediye Meclisi'nde gergin anlar yaşandı. Başkan Tanju Özcan'ın alkollü olarak katıldığı iddia edilen toplantıda, AK Partili Meclis üyesi Hacer Çınar kendisine daha önce "Bana niye el sallıyorsunuz hanımefendi. El sallamak ayıp oluyor. Ben evli barklı adamım. Öyle şey olmaz" diyen Özcan'a su şişesi fırlattı.

featured

Alkol problemi yüzünden Bolu’da skandallarla adı gündemden düşmeyen ve partisi CHP’den de alkol etkisindeki ahlaksız tavırları nedeniyle ihraç edilen Tanju Özcan yeni bir skandala imza attı.

Bolu Belediye Meclisi’nde depremzedelere yardım konusunun görüşülmesi için olağanüstü toplantı gerçekleştirildi. Toplantının son bölümlerinde Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında tartışma yaşandı.

ÖZCAN’A SU ŞİŞESİ FIRLATTI

Tanju Özcan’ın yine alkollü olduğu anlaşılan toplantıda sarf ettiği tahrik edici sözler ortamı gerdi. Oylama sırasında yaşanan gerginlik sırasında arka sıralarda oturan AK Partili meclis üyesi Hacer Çınar, Başkan Özcan’a su dolu pet şişeleri fırlattı. Şu şişesi Özcan’ın yanından geçti. Zabıta memurları kürsünün önünde önlem aldı.

‘AHLAKSIZ ADAM, PİSLİKSİN SEN’

Hacer Çınar, “Depremin üzerinden siyaset yapıyorsun ahlaksız adam” derken, Tanju Özcan, “Bana ahlaksız diyemezsin” dedi. Öfkesi dinmeyen Hacer Çınar, “Pisliksin sen” dedi. Özcan, “Hacer Hanım bu laflar sana çok yakışıyor” diyerek karşılık verdi.

ÇINAR’A KÜRSÜNÜN ÖNÜNDEKİLER ENGEL OLDU

Hacer Çınar salondan çıktığı sırada kürsüye doğru yönelerek kürsünün üzerinde bulunan su dolu pet bardağı başkana atmaya çalıştı. Kürsünün önünde bulunanlar Çınar’a engel oldu.

 

ÇINAR’A YÖNELİK SÖZLERİ NEDENİYLE CHP’DEN GEÇİCİ İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi 2022 Mayıs ayı ikinci oturumunda yapılan oylamada el kaldıran AK Parti Meclis üyesi Hacer Çınar’a, “Bana niye el sallıyorsunuz hanımefendi. El sallamak ayıp oluyor. Ben evli barklı adamım. Öyle şey olmaz” demişti. Bu sözler üzerine CHP Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen Özcan, 1 yıl geçici süreyle çıkarma cezası almıştı. Tanju Özcan, Hacer Çınar’ın kendisine yönelik açtığı ‘hakaret’ davasından da Bolu 5’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nin vermiş olduğu kararla beraat etmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir