Taner Ölmez Latin Amerika’da En İyi Yabancı Erkek Oyuncu seçildi

featured

20’den fazla ülkeden ve 300’ü aşkın sektörün tanınmış isimlerinin jüride bulunduğu Produ Ödülleri’nde, FOX’un sevilen dizisi Mucize Doktor’un başrol oyuncusu Taner Ölmez ‘En İyi Yabancı Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görüldü.

Yüzlerce kişilik tecrübeli ve önemli isimden oluşan jürinin oylaması ve ödül töreni, 50 saat süren bir yayın ile gerçekleşti. Dünyanın dört bir tarafından heyecanla takip edilen tören, Latin Amerika ve İspanya’da ulusal kanallar tarafından da yayınlandı. Ölmez, törene online bağlanarak mutluluğunu dile getirdi ve dizide emeği geçen herkese çok teşekkürlerini iletti.

Taner Ölmez Kimdir?

Taner Ölmez 9 Ağustos 1986 yılında İstanbul da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde öğrenci olan Taner Ölmez birçok dizi ve reklam filminde rol almıştır. Genç oyuncu “İstanbul’un Altınları” dizisindeki performansı ile dikkat çekmiştir. “Kapalı Çarşı” , “Kül ve Ateş” ile “Tatar Ramazan” dizilerinde de rol alan Taner Ölmez’in geniş kitleler tarafından tanınması ise “Kayıp Şehir” dizisi ile olmuştur.

Taner Ölmez oyunculuğun yanı sıra pek çok ünlü firmanın reklamlarında da oynamıştır. Dünyaca ünlü “The O.C.” dizisinin uyarlaması olan “Medcezir”de “Mert Serez” karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda 2014 yılında “Katil Joe” tiyatro oyununda gösterdiği başarıyla “Afife Jale Tiyatro Ödülü”ne layık görülmüştür. 2016 yılında ise “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizisinde “Genç Osman” karakterini canlandırmıştır. 2018’de ise online platformalarda yayınlanan “Dudullu Postası” adlı yapımda rol almıştır. Başarılı oyuncu son olarak FOX ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor’un Ali’si olarak ekran önüne çıkmıştır.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir