Tamer Karadağlı’dan Can Yaman açıklaması…”Tanımıyorum!”

featured

Oyuncu Tamer Karadağlı, Jülide Ateş’in sunuculuğunu üstlendiği ’40’ programına konuk oldu. Karadağlı, oyunculuktan özel hayatına, ailesine, kişiliğine, sektöre, dizilere, oyunculuğuna, güncel konulara kadar 40 soruyu tüm içtenliğiyle yanıtladı…

Dizilerin tekrarlarından para kazanamıyoruz. Amerika’da olsaydım teliflerden dolayı, belki torunum bile çalışmak zorunda kalmayabilirdi. Ben bir bölüm için para alıyorum, benim oynadığım her bir bölüm en az 900 kere gösteriliyor, benim emeğim ne olmuş oluyor? ”

Kadına şiddeti lanetliyorum! Aaaa tasvip etmiyorum gibi bir şey söylemek çok zayıf, çok küçük kalır. Lanetliyorum! Kadına karşı şiddetin konuşulmaması bile gerekiyor. Ama ne yazık ki konuşuyoruz, ne yazık ki ülkemizin kanayan yaralarından biri! Bunu gerçekten lanetliyorum. Her ne kadar Çocuklar Duymasın’da taş fırın erkeğini oynuyor olsam da, dizide hiçbir zaman eşine şiddet gösteren bir adam olmadı Haluk. Tam tersine dizinin sonunda hep kadının istediği oluyor zaten. Meltem bir şey söylüyor, Haluk karşı çıkıyor, ama en sonunda Meltem’in dediği oluyor. Çocukların yanında tartışmamaya özen gösteriyorlar. Mutfak diyorlar. Çocukların yanında tartışmayın diyorlar.”

Sosyal medya sorusudur aynı zamanda. Size genç oyuncularla ilgili “En çok kimi beğeniyorsunuz” diye soru yöneltiliyor… Hepsini birbirine karıştırıyorum, hepsi kirli sakallı aynı şekilde bakıyor, kızlar da öyle hiçbirini ayırt edemiyorum.

Genç oyuncuları kıskanmıyorum niye kıskanayım. Ben kendi dönemimi yaşadım, şimdi bu da onların dönemi, onlar da bu dönemi yaşayacak. Ne güzel, güzel işler yapıyorlarsa ve dizileri seyrediliyorsa ne ala… Ama bu söylediğiniz isimlerden birkaç tanesini tabii ki tanıyorum ama, bazılarını tanımıyorum. Çünkü her diziyi oturup seyretmiyorum. Baktığım zaman herkesin kirli sakallı, tek bir tip içinde olmasını … Can Yaman’ı tanımıyorum. Ayıp mı ediyorum? Bu belki de benim cehaletimdir. Çünkü dediğim gibi dizi seyretmiyorum. 2 buçuk saat dizi seyredecek vaktim yok benim.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir