Tamer Karadağlı, Altın Kelebek’te taklidini yapan Çağlar Ertuğrul’a cevap verdi

featured

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni’nde oyuncular Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşanan gerilim uzun süre gündemden düşmemişti. Yalçın’ın konuşması sırasında Tamer Karadağlı, saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını belli eden tavır sergilemiş, bir süre sonra ise konuşması devam eden Yalçın’a ödülünü uzatmıştı. Bunun üzerine Yalçın ise “Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?” ifadelerini kullanmıştı.

Altın Kelebek alan Çağlar Ertuğrul’dan sahnede Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın’a olay gönderme

ALTIN KELEBEK’TE ÇAĞLAR ERTUĞRUL’DAN GÖNDERME

Teşkilat’ın yıldızı Çağlar Ertuğrul, dün akşam Altın Kelebek En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Sahneye çıkan Ertuğrul, ödülünü aldıktan sonra yaptığı teşekkür konuşmasında Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı göndermesi yaparak “Biri arkamdan mimik yapıyor zannettim” demişti.

“ESPRİ YAPMIŞ ÇOCUKCAĞIZ”

Çağlar Ertuğrul’un sosyal medyada aldığı tepkiler üzerine Tamer Karadağlı’dan açıklama geldi. Sabah gazetesine konuşan Karadağlı “Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık söz konusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir