Taksicilerden Akit’e siyah çelenk! “Dağda terörü bitirdik, şu kansızları bitiremedik! Uber’i istiyoruz” haberi kızdırdı

Akit'in "Hayatta hiçbir başarısı olmamış dağdan inmeleri sırf araç sürebildiği için taksici yaparsanız olacağı bu! Dağda terörü bitirdik, şu kansızları bitiremedik. Sarı belaları değil, Uber’i istiyoruz” başlıklı haberine kızan taksi şoförleri gazete binası önünde basın açıklaması yaptı.

featured

Akit Gazetesi tarafından yapılan bir haber İstanbul’daki taksicileri ayağa kaldırdı. Taksici esnafını dağdaki teröriste benzeten Akit’i protesto eden taksi şoförleri siyah çelenk bıraktıkları binanın korkuluklarına saldırdı.

‘BİZ TERÖRİST DEĞİLİZ’

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, Akit önünde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Taksici esnafı ne dağdan inmiştir ne de bugüne dek terör eylemleri içerisinde bulunmuştur. Taksici esnafı sermayesi ve beden gücünü birleştirerek sabahları İstanbul halkına hizmet vermek için adeta kefeni ile evden çıkan, yağmur çamur demeden evine helalinden ekmek götürmek için canla başla çalışan ve bu ülkeye hayırlı evlat yetiştirmek için mücadele eden bir esnaf grubudur.

Sizin terörle eşleştirdiğiniz esnaf grubu pandemi sürecinde sağlık çalışanlarını aylarca ücretsiz taşıdı. Kızılay kan stokları bitmeye yaklaştığında defalarca kan bağışında bulundu. Devletimize karşı hain ayaklanmaların karşısında her zaman en ön saf da yer aldı.”

Yeri zamanı geldi ambulans, karakol, polis görevi yaptı. Sosyal yardım projelerine sınırsız destek verdi.
Her meslek ve her toplulukta olduğu gibi biz taksici esnafının içerisinde az da olsa yanlış yapan insanlar olabilir. Bunlardan taksici esnafı olarak bizler de rahatsız oluyoruz.; ama o yanlış insanların dahi içerisinden terör çıkmayacağından şüpheniz olmasın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir