Uzman çavuşa kumpas kuran Tahir Tarımer’in işbirlikçilerine de soruşturma açıldı! FETÖ organizasyonu…

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil serviste uzman çavuş ile doktor arasında yaşanan arbede sonrası görevli doktor hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. Uzman çavuşu taburcu olurken hastane içinde alkışlayanlar, organize edenler ve hastanenin arka kapısından çıkarılma talebini hiçe sayıp kapıyı kilitleyen görevliler hakkında idari soruşturma başlatıldı.

featured

Acil Serviste yaşanan olayın ardından güvenlik kamera kayıtlarının ortaya çıkması sonrası tedbiren görevden uzaklaştırılan uzman çavuş Ali A. hakkında görevden uzaklaştırma tedbiri kaldırılmıştı.

ALKIŞLAR HAKKINDA SORUŞTURMA

Olayın taraflarından Doktor Tahir Tarımer 10 gün izin aldı. Yaşanan gerginlik nedeniyle doktor hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldı. Uzman çavuşu ameliyat sonrası taburcu olma esnasında hastane içinde alkışlayan grup ve organize edenler hakkında da idari soruşturma başlatıldı.

Uzman Çavuş Ali Akdağlı’ya kumpas kuran Doktor Tahir Tarımer FETÖ’cü çıktı!

PROTESTOYU ORGANİZE EDENLER HAKKINDA DA SORUŞTURMA AÇILDI

Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi tarafından hem doktor, hem de jandarma uzman çavuşu alkışlayarak protesto edilmesine ön ayak olan hastane yönetiminde bulunan görevliler hakkında da idari soruşturma açıldı.

Hastane yönetiminin uzman çavuşun taburcu olması esnasında hastanenin arka kapısından çıkarılması yönündeki talebini hiçe sayan ve kapıyı kilitleyen görevliler hakkında da idari soruşturma devam ediyor.

Uzman çavuşa kumpas kuran Doktor Tahir Tarımer’in babası Prof. İlhan Tarımer de FETÖ’cü çıktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir