Taha Duymaz’ın Koz klibi sosyal medyada gündem oldu

Yaptığı yemek videolarıyla birçok kişi tarafından takip edilen fenomen Taha Duymaz, müzik kariyerine Koz isimli klip ile başlangıç yaptı. Duymaz'ın klibine çok sayıda yorum yapıldı.

featured

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz müzik dünyasına adım attı. Koz isimli şarkısıyla gündem olan Duymaz’a çok sayıda sosyal medya kullanıcısı yorum yağdırdı.

İşte o yorumlardan bazıları:

olum yargılarımız vs bir yana. eleman deli gibi para kazanıyor. biz açlık sınırında gezerken keyfine bakıyor. yırtmanın yolunu bulmuş ve devam ediyor. adam para kazanma konusunda kendince olabildiğinin en iyisine doğru ilerliyor. ben kendimce o kadar ilerleyemedim. o kendi hayatında doğruları yapıyor. ben bu konuda doğrularımı gerçekleştirmedim mesela. bu onu tüm bu kıyasın dışında başarılı kılıyor. ne yaptığından ziyade kendi evreninde bir şey inşa ediyor ve kitlesi var. kabul edersiniz ya da etmezsiniz. elemanı eleştirmek manasızlaşıyor bir noktadan. böyle yaşam, eğlence ve oluş tarzları bizlerin ideallerine uymaması adamın hayatında bir şey değiştirmiyor. konu para kazanmaksa kendisi ve birileri kazanıyor. benim yapabileceğim şey bu popüler kültürü eleştirmektense çocuğum olursa ona düzgün eğitim vermek olur en fazla.

lan bu bebe en son aşık veysel’in yamuk sazı gibi tavayla yemek yapıyordu ne ara şarkıcı olup klip çekti? kulak ve göz sağlığınız açısından klibi izlememeniz iyi olur, ben 1 dakika izledim şu an hastaneye gidiyorum. göztepe ssk’da tanıdığı olan varsa bana paslasın lütfen.

mobeseye poz veriyormuş askjdgfashdgfhaklsd

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir