Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Süslü Korkuluk’un tanıtımı yayınlandı

Cem Karcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı Süslü Korkuluk dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Adını Feriha Koydum, Medcezir, İçerde, Eve Düşen Yıldırım, Delibal, Hakan Muhafız, Yeşilcam, Kağıttan Hayatlar gibi başarılı projelerde yer alan ve adından sıkça söz ettiren Çağatay Ulusoy, Süslü Korkuluk ile ekranlara dönüyor.

Süslü Korkuluk dizisinde, Çağatay Ulusoy’un partneri olacak kadın başrol oyuncusu olarak Neslihan Atagül ya da Özge Gürel olarak gündeme gelmişti. Süslü Korkuluk dizisi için Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolü paylaşacak isim henüz belli değil, dizide yer alacak diğer oyuncular için görüşmeler devam ediyor. Oyuncu kadrosunun belli olması ile birlikte, yeni gelişmeler haberimizde yer alacak.

SÜSLÜ KORKULUK DİZİ KONUSU

Süslü Korkuluk dizisinin konusu henüz belli değil fakat TV8 ekranlarında yayınlanacak yeni dizinin senaryo görüşmelerinde, dizinin ilk olarak “Yalı Çapkını” adında uyarlama bir dizi olduğu fakat Çağatay Ulusoy senaryoyu beğenmediği için, ekibin tekrar toplanıp yeni bir senaryo yazdığı biliniyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir