Survivor’dan elenen Seda kimdir? Seda Ocak kaç yaşında, nereli?

Survivor'da adaya veda eden Seda Ocak, gönüllüler takımında yer alıyordu. Yarışmadaki performansı dikkat çeken Seda Ocak, aynı zamanda Sema'nın da ikiz kardeşidir. Peki, Survivor Seda kaç yaşında, nereli, evli mi?

featured

17 Mayıs Survivor All Star’da Seda Ocak, yarışmaya veda eden isim oldu. İşte Survivor Seda hakkında merak edilenler…

SURVİVOR SEDA KİMDİR?

Survivor Seda, 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Anaokulu Öğretmenliği ve Spor Bilimleri Bölümünde tamamladı. 100 mt engelli koşucu olarak uzun yıllar spor dünyasında yer aldı. Seda Ocak, çocuk sahibi olduktan sonra profesyonel sporu bırakmış ve atletizm Antrenörü olarak çalışmalarını sürdürmüştür.

2014 yılında Ninja Warrior Türkiye isimli yarışma programına da katıldı ancak ilk turda elendi. 2019 yılında Survivor Türkiye – Yunanistan yarışmasında da yer aldı. Seda Ocak, 54 kilo ağırlığında ve 1.72 cm boyundadır. Yarışmacı, Yasin Ocak ile 2003 yılında evlendi. Çiftin iki çocukları vardır.

Survivor All Star kadrosunda yarışan Seda Ocak, sedaocakofficial kullanıcı adıyla yer alıyor. Yarışmacı 17 Mayıs günü yapılan ada konseyinde Survivor All Star’a veda eden isim oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir