Survivor’da yedeklerin yılı… Survivor 2021’e yedekten katılan yeni yarışmacılar kimler?

featured

Survivor’da yaşanan sakatlıklar ve diskalifiyeler, yedek bekleyen yarışmacıların önünü açıyor. 6. hafta heyecanının yaşandığı yarışmaya son olarak Yiğit, Öykü ve Berkay katıldı. Elbette bu 3 isim yarışmaya sonradan katılan son yarışmacılar değildi.

 İşte Survivor Türkiye 2021‘e bugüne kadar katılan yedek yarışmacılar…

Yiğit Oruçoğlu Kimdir?

 

“HAYALLERİNİN PEŞİNDEN KOŞAN BİR İNSANIM”

Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Yiğit Oruçoğlu, izleyiciler tarafından merak edilen isimler arasında yer almaya başladı. Kişisel hayatı ve kişisel özellikleri merak edilen Yiğit Oruçoğlu kendisini “Hayallerinin peşinden koşan, hırslı, güvenilir ve samimi bir insanım.” olarak tanımlıyor.

‘AİLEMİ GURURLANDIRMAK İSTİYORUM’

Survivor’a yedek yarışmacılar arasından katılan Yiğit Oruçoğlu, Survivor izleyicilerinin en çok merak ettiği isimler arasında yer alıyor. Survivor’a katılma amacı merak edilen başarılı yarışmacı, yarışmaya katılmaktaki amacını şu şekilde tanımlıyor;

“2010’dan beri hayallerini kurduğum, hedeflerimin arasında ilk sırada olan Survivor’da kendi karakterimi, sporcu kimliğimi yansıtıp her koşula karşı mücadele edip, savaşıp kendimi kanıtlamak ve ailemi gururlandırmak istiyorum. Survivor’da iz bırakan bir yarışmacı olmak istiyorum.”

“EĞİTİMİME YATIRIM YAPMAK İSTİYORUM”

Survivor 2021 ünlüler takımına yedek yarışmacı listesinden dahil olan Yiğit Oruçoğlu, Survivor’ı eğer ki kazanırsa ödülün büyük bir kısmını eğitiminde kullanmak, geri kalanını da yatırım yapmak istiyor. Survivor’da yarışmak istediği takıma seçebilse gönüllüler takımını seçeceğini belirten Yiğit Oruçoğlu, yarışmanın favori yarışmacıları arasında yer alıyor.

ÖYKÜ UYSAL KİMDİR?

 

Survivor Öykü Uysal, 2 Şubat 1990 tarihinde İzmir’de doğdu. Aslen İzmirli olan güzel yarışmacı Uşak’ta yaşamaktadır. 2015 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nde mezun olan Öykü Uysal, 7 yıl boyunca lisanslı bir şekilde hentbol oynamıştır.

Atletik yapısının yaptığı sporla ilgili olduğunu belirten Öykü Uysal, yarışmalarda hırsına ve kazanma isteğini her daim ortaya koyacağını belirtiyor. Hentbolun yanı sıra ilgilendiği spor dalları arasında fitness da bulunan Öykü Uysal, hayatını sporsuz yaşayamayacağından bahsediyor. Sporun kendisi için çok önemli olduğunu dile getiriyor.

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Öykü Uysal, hayatının büyük bir kısmını sporla geçiriyor ve spor salonu işletmeciliği yapmaktadır. Survivor 2021 gönüllüler takımına katılan Öykü Uysal, evli ve bir çocuğu var. Öykü Uysal, 1.70 boyunda ve 53 kilo.

 

BERKAY YUVAKURAN KİMDİR?

 

Berkay Yuvakuran, Survivor 2021 yeni yarışmacıları arasında bulunuyor. Gönüllüler takımı kadrosuna dahil olan Yuvakuran, 2 Kasım 1997 doğumlu.

Bir zamanlar Fenerbahçe, Galatasaray ve Milli Takım’da oynadığı futbolla Türk futbolunun en önemli isimlerinden biri olan Semih Yuvakuran’ın oğlu olan Berkay Yuvakuran, Beşiktaş’ta kalecilik yapan Utku Yuvakuran’ın kardeşidir.

 

SERGEN BAYAR KİMDİR?

 

 

Survivor Sergen Bayar, 16 Eylül 1998 Balıkesir doğumludur. Nereli olduğu sorulduğunda Ayvalık olarak belirten başarılı yarışmacı 1.80 boyunda ve 76 kilodur. Meslek olarak antrenörlükle ilgilenen Sergen Bayar, daha öncesinde birçok amatör spor dalıyla uğraşmıştır. Enka Spor Kulübü profesyonel sprinter olan Sergen Bayar bu mesleği bırakmıştır. Tenis ve 8 senedir crossfit sporlarıyla uğraşan Sergen Bayar, düzensiz olarak da kite surf, Street workout, artistik jimnastik sporlarına da ilgi göstermiş ve uğraşmıştır. Sergen Bayar iyi derecede yüzme bilmektedir. Survivor’a katılma sebebi hakkında konuşan Sergen Bayar, antrenman yaparken bile birinin onu izlediğini görünce bundan haz duyan bir kişi olduğunu belirtiyor ve bu sebeple hemen şov yapmaya başladığını ve oyunun içinde olmayı sevdiğini açıklıyor. Her zaman oyunun içinde olmak ve oyunun içinde olan en başarılı yarışmacı olmayı istediğini belirten Sergen Bayar, bunu milyonlarca kişi izlerken yapmak istediğini belirtiyor.

 

Survivor’a katıldığı zaman en az ve en çok zorlanacağı şeyin ne olduğu sorulduğunda Sergen Bayar, kendisiyle ilgili şu ifadeleri kullandı; “En az diye bir derecelendirme yapamam, illa ki her şeyde zorlanacağım fakat yemek yemeği çok severim, acıktığım için yemek yediğim çok nadir olmuştur. İradem ne kadar kuvvetli de olsa yemek yemeği fazlasıyla özleyeceğim.”

 

“KENDİSİNE EN YAKIN HİSSETTİĞİ İSİM HİLMİCEM” 

Survivor’da bugüne kadar yarışmış yarışmacılardan kendisine en yakın hissettiği ismin kim olduğu sorulduğunda Sergen Bayar, Hilmicem’in ismini verdi. Hilmicem’in kendisi gibi davrandığını ve kasıntı olmadığını belirten Sergen Bayar, saygılı ve şov yapmayı bilen biri olduğunu ifade ediyor. Sergen Bayar, 18 Ocak Pazartesi günü 2021 Survivor Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasına yedeklerden katıldı. Yarışmaya ise ünlüler takımında devam edecek.

 

BARAN KÖSE KİMDİR?

 

Survivor Baran Köse, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aslen Rizeli. Doğuş Üniversitesi Ekonomi ve Finans bölümü mezunu olan Survivor Baran, personel trainer olarak çalışıyor.

Survivor Baran, Survivor 2021 yedek yarışmacıları arasında yer almaktadır. Survivor Baran Köse’nin barankosee1 kullanıcı adıyla Instagram’da 2 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır. Baran Köse, Survivor 2021 macerasına Gönüllüler takımında başlayacak.

Hırs ve mücadeleci bir ruha sahip olduğunu, bu özelliklerine çok güvenen yarışmacı, hayalleri için Survivor’a katıldığını belirtti.

Survivor Baran, 1,73 metre boyunda ve 70 kilo. Bekar olan yarışmacı, çok iyi yüzme bildiğini söyledi. Eğer Survivor’da birinci olursa ödülü parkur spor alanında yatırım yapmakta kullanacağını belirtti.

 

BAHAR SEVİŞ KİMDİR?

 

Survivor Bahar Seviş, 18 Ocak 1990 tarihinde Kıbrıs’ta doğdu. Aslen Kıbrıslı olan Survivor Bahar, spor eğitmenliği ve oyunculuk yapıyor. Girne Amerikan Üniversitesi drama ve oyunculuk yüksekokulu mezunu olan Bahar Seviş, Survivor 2021’de yedek yarışmacılar arasında yer alması dolayısıyla biyografisi ile araştırılmaya başlandı. Yoga eğitmeni olan Bahar, Instagram’da yaklaşık 5 bin takipçisi ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda Pilates ve Fitness eğitmenliği de yapmakta olan Bahar Seviş’in Instagram adresi ise ” Baharrsevis” olarak biliniyor.

Bahar Seviş. 25 yaşında ve Kıbrıslı olan Survivor Bahar yoga, plates, fitness eğitmenliği yapıyor. Survivor benim için büyük bir totem diyen yeni yarışmacı, içinde büyük bir macera hissi olduğunu ve bunu Survivor’da keşfetmek istediğini belirtti. Ayrıca Survivor’ın hayatındaki dönem noktasını olduğunu da söyledi.

 

DUYGU SERAP SALMAN KİMDİR?

 

Survivor gönüllüler kadrosuna katılan Duygu Serap Salman, 19 Mayıs 1997 doğumludur. Duygu Serap Salman 24 yaşındadır. Ağrı Doğubeyazıt doğumlu Survivor Duygu, İstanbul’da yaşamaktadır. 6 yaşından bu yana spor ile ilgili olduğunu söyleyen Survivor Duygu Salman, neredeyse dahil olmadığı branş kalmadığını ifade ediyor. Voleybol, hentbol, futbol, MMA, boks, crossfit ile ilgilendiğini söyleyen Survivor Duygu, bu sporların birçoğunda iyi durumda olduğunu dile getiriyor.

2021 Survivor kadrosuna 18 Ocak tarihi itibariyle katılan Survivor Duygu Serap Salman’ın boyu ve kilosu internette aratılıp araştırılan konular arasında yer alıyor. Survivor Duygu’nun kilosu 61’dir. Duygu’nun boyu ise 167’dir. Yeni Levent Anadolu Lisesi’nden mezun olduğunu söyleyen Duygu Serap Salman, Haliç Üniversitesi BESYÖ bölümünü de yarıda bıraktığını ifade ediyor.

 

DOĞAN KESER KİMDİR?

 

Doğan Keser 21 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul’da doğdu. Zeytinburnu spor altyapısında yetişen Doğan Keser, Zeytinburnuspor’un tüm alt kategorilerinde forma terletti, profesyonel olarak A takımda oynadı. Futbolu sadece bu takımda oynadığını, belirten Doğan Keser, yaşadığı talihsiz bir sakatlık nedeniyle, futbolculuk kariyerini noktaladığını söylüyor.

Hayatının neredeyse tamamı futbol içinde geçen Doğan Keser, farklı bir meslekle ilgilenemediğini belirtiyor. Doğan Keser askerlik dönüşünde de çeşitli serbest meslek işlerinde bulundu. Sonrasında abisiyle istanbul Bakırköy’de perakende erkek giyim mağazası açmıştır. Eskiden sosyal medya uygulaması Vine’da videolar çektiğini söyleyen Doğan Keser, burada hatrı sayılır bir kitle edindiğini, ancak sosyal medya hesaplarının çalınması nedeniyle oraya ağırlık vermeyi bıraktığını söylüyor.

 

ALEYNA ÇALIŞKAN KİMDİR?

 

Aleyna Çalışkan, 15 Temmuz 1998 yılında doğdu. Üniversite öğrencisi olan Aleyna 1.67 boyunda ve 53 kilodur.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde okuyan Aleyna Çalışkan, 12 yaşımdan beri sporla ilgileniyor. Voleybol, badminton, karate ve boks sporlarına da ilgisi olan Aleyna Çalışkan düzgün fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Profesyonel olarak vücut geliştirme ve fitness da Türkiye şampiyonu olan Aleyna’nın kişisel hobileri arasında dans etmekte yer alıyor. Zumba ve tango danslarına karşı ilgisi olan Aleyna Çalışkan bir yandan da pilates eğitmenliği yapıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir