Survivor’da şok sakatlık! Merve Aydın hastaneye kaldırıldı

featured

Survivor’da bu akşam yarışmacılar iletişim oyunu için karşı karşıya geldi. Bir kişinin adaya veda ettiği Survivor’da Merve çok kötü bir sakatlık yaşadı. Takım arkadaşlarının gözyaşlarını tutamadığı oyunda Merve hastaneye kaldırıldı. Yarışmada performansıyla adından söz ettiren Merve yarış esnasında parkurda burnunu çarptı. Burnu kanlar içinde kalan Merve’ye ilk müdahaleyi Metin Kuş yaptı. Metin Kuş’un ‘Merve oynayamazsın’ demesi üzerine Merve, “Metin ağabey durursa oynayabilirim. Ben alışkınım” dedi.

Kanamasının durması halinde oynamak istediğini dile getiren Merve zor anlar yaşadı. Acun Ilıcalı, Merve’nin yanına gelerek, “Geçmiş olsun. Daha kötüsünden saklasın Allah. Burun çok hassas. O kırığın çok düzgün bir şekilde toparlanması lazım.” dedi.

Gözyaşlarını tutamayan Merve arkadaşlarının yanına gelerek ‘sesli mesajları dinlemeye geleceğim’ dedi. Daha sonra Merve ambulansla oyun alanından ayrıldı. Takım arkadaşları daha sonra iletişim oyunu için mücadeleye devam etti. İletişim oyununu kazanan Ünlüler takımı oldu. İletişim oyunundan sonra yarışmacılar eleme konseyine geldi.

MERVE’NİN SON DURUMUNU AÇIKLADI

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada, “Merve bir operasyon geçirdi arkadaşlar. Doktorumuz Metin Kuş yarın sabah itibariyle bize durumu söyleyecek. Açıkçası çok üzüldüğümüz bir olay. İnşallah iyi haberler alırız.” ifadelerini kullandı.

SMS BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

Survivor 2021 SMS oylaması birincisi Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Aleyna Kalaycıoğlu yaptığı açıklamada “İsmimi SMS birincisi olarak duymak mutlu etti beni. Bu hafta birkaç haftadır zor geçiyor. Bekliyor muydum, açıkçası beklemiyordum” dedi.

HANZADE ADAYA VEDA ETTİ

Bir isim söylemek zorunda kalan Aleyna, üçüncü aday olarak Dora’yı söyledi. Eleme; Hanzade, Dora ve Aleyna Çalışkan arasında yaşandı. Adaya veda eden isim ise Hanzade oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir